Vidéki utakon megállná a helyét ez a babakocsi?
Milyen 'vidéki utakra' gondolsz?
Csongrád város járdáira, vagy pedig a csongráti tanyavilág útjaira?
Mindkettő 'vidéki' út.
Borzasztó az összes lengyel babakocsi, tömeggyártású silány minőség, persze kecsegtető mindig az olcsó de ha valami olcsó az sose véletlen hidd el.
Ennyi pénzt tudsz rászánni akkor vegyél egy használt de minőségi babakocsit.
Mi számít minőséginek? Milyen márkákra gondolsz?
Első kocsi lesz nem értek annyira hozzá.
Hát jó magyar utakra gondoltam :D nem tanyára kell azért :)
Peg perego, quinny,cybex,maxi-cosi,Armadillo,Sola,bugaboo, stoke-t direkt nem írom.
Nekem toplistám :
Armadillo,cybex,peg perego
Nézegess körbe de egy jó babakocsi befektetés is ha lesz esetleg tesó is, ezek biztos kiszolgálnak több generációt nem úgy mint a lengyel babakocsik meg pl toourago gagyi.
Nem véletlen írom így 2 lengyelt és egy toouragot fogyasztottunk el, pedig egyik lengyel még olcsó se volt, de soha többet nem vennék ilyen babakocsikat.
Egyet tudok tapasztalatból javasolni, vidéki utakra ne 3 kerekű babakocsit vegyél. Érdemes a babakocsikat testközelből is megnézni, megfogni, tologatni,rögtön megérzed mi számit stabilnak, strapabirónak,minőséginek.
Nekem amúgy mammakiddies-em van, nagy hátsó kerekekkel, hóba,sárba,dzsuvába,gödörbe vigan elmegy. Már a masodik babát szolgálja, és még mindig olyan mintha új lenne. Nem kotyog, nem nyiszog,nem lötyög. 3 éve vettem, ez egy jó konstrukció, de nem tudom most milyen a felhozatal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!