Chipolino latte kengururól vélemények?
A kenguruk nem jok a babaknak. Mindegy milyen marka es tipus. Nyugodtan lepontozhatsz vagy barki, de pusztan segito szandekkal mondom neked, ne kinozd a gyereked (vagy maset) ilyen szarral. Egy normalis csatos hordozot hasznaltan megvehetsz az aran.
;) igen, igazad van kettes, csatos ha totyog. Meitai ha ul. Elotte kendo. Kiveve pl emeibaby (de az mondjuk nem egy kenguru aran fut)
Kicsit nekem keso van mar. 1es vtam.
Ami a többi kengururól. Jó nagy xar az egész. Baromság, könnyebb felvenni és beletenni a gyereket, mint egy szövött kendőbe. Leszakad a hátad, a derekad, mert vékony a pántja.
Két csat tartja a babát. Egyrészt megnézem, hogy egy hisztiző gyereket hogy teszel bele. Mivel neki kényelmetlen, ezért hisztizni fog. Másrészt ha kilazul, vagy elszakad, akkor így jártál.
Egyébként meg unom már, hogy naponta van kengurus kérdés, mert sok fogyatékos nem tud megtanulni kendőt kötni. Egy cipőfűzőt megkötni vagy befűzni nem nehéz? Azt hogy sikerült megtanulni?
Hordozni nem kötelező. Ha nem vagy hajlandó megtanulni, vagy nem tudsz venni egy normális hordozóeszközt, akkor vegyél egy használt babakocsit, és tologasd abban! Ugyanúgy le fog szakadni a hátad, mint a kengururól, ha naponta ötször lépcsőzöl vele.
Finomkodjon nektek a faxom.
Nézd, itt alul tudsz lepontozni.
Elso vagyok
Nem. En nem gondolkoztam... Van babakocsink. Nem akarlak bantani, tenyleg. De utana neztem es inkabb kihuztam valahogy a kocsival a meitai-ig. Mert nekem is orditott. (mellesleg allitom, azert mert melege volt vagy eppen fazott, mert végül a kocsit is megszokta)
Ami csatos, nem tamasztja a babat terdhajlattol terdhajlatig az mind egy kalap fos. Dobd ki a p.csaba. En is kaptam egy hasznaltat, utana olvastam, fel is probaltam, majd ment a kukaba. Mert meg eleadni sem volt pofam.
Nem néz ki gagyinak??? Mert ráírták, hogy csippolínó?
Pont olyan gagyi, mint az ősszes. Nem támasztja a babát térdhajlattól térdhajlatig, nem állítható a méreteihez, merev a háta, ülni nem tudó baba csak nyeklik-nyaklik benne, vékony a pántja.
Nekem is volt, hogy üvöltött a babakocsiban. Először azért, mert nézelődni akart, aztán azért, mert menni akart. Mióta elindult, azóta a kendőből is kikéretszkedik. De ezen nem segít, ha kenguruba rakod.
Tessék kideríteni, hogy miért sír, és megoldani a problémát!
Az, hogy sír a kendoben millió okból lehet, amit megszüntetni érdemes.
A leggyakoribbak:
Túl feszes izomzat
Túl laza izomzat
Melege van (egy kendobe nem kell annyira beoltoztetbi)
Nem megfelelő ruha van rajta (talpas rugdalozo pl nem alkalmas hordizashoz ha az van rajta üvölt, mert feszíti a lábat a ruha)
Érdemes elmenned egy klubba vagy egy tanacsadohoz lehet az is, hogy gyakorlatlan sah miatt rosszul kötöd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!