Camarelo Sevilla vagy Coletto Florino Carbon?
Bocsi, off, de olyan régen szültem, istenemre azt hittem, nevet kell választani :)
De hogy segítsek: kinézetre az első szebb :)
Nekünk coletto florino carbon van. Nagyon tágas és iszonyú jól kormányozható. Viszont nem kicsi kocsi szóval azzal számolj.
Nagyon jó méretű a sport része, a vállpánt magassága állítható is. A hordozója 0-13 kg között használható.
Az anyagminősége is nagyon tetszett, szép a bőr és a vászon rész is.
Camarelo carrera volt nekünk. Majdnem olyan mint a sevilla. A Mózes jó nagy, jól téliesíthető, könnyen irányítható, jól bírja a terepet is. Viszont elég nagy kocsi. Én a tömegközlekedést nem szerettem vele. Jól kihasználtuk az autós hordozó részét, mert az én kis autómba is befért a váz összecsukva. A babakocsi tároló részébe nagyobb dolgokat nehéz bepakolni. A sport rész a mi babánknak nagy volt, nem is szerette.... így lecseréltem egy Pierre cardin sport babakocsira.
A másikat nem ismerem, így ránézésre szerintem még nehezebb bepakolni a tároló részébe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!