Mit gondoltok erről a babakocsiról? (Peg Perego)
Teljesen elvesztünk a témában, első gyermekünket várjuk, téli babánk lesz. Fővárosban lakunk, autót ritkán használunk, szinte mindenhova gyalogosan vagy tömegközlekedünk. A társasházban van lift, elég széles, nem kell felcipelnem több emeletre. Nem tudom, milyen szempontokat kellene még figyelembe venni. :/ Ez a babakocsi mindkettőnknek megtetszett, de csak videón láttuk, üzletben még nem volt alkalmunk megnézni. Szerintetek ez jó babakocsi, megbízható? Előre is köszönöm a segítséget!
Nekünk ugyanez volt más színbe, nagyon szerettük.
Kicsire össze lehet csukni,alul tök nagy tárolóhely, és sportrésze is nagyon tágas tehát nem kell lecserélnetek majd mint az olcsóbb babakocsiknál ahol a mózes tök jó, sportrész meg kicsi.
És ami nem utolsó szempont a hordozó része törésteszten kíváló eredményt ért el.
A Peg Perego nagyon jó babakocsi viszont széles!
Elég böhöm és kb 7-8 hónapos korban mindenki vált egy esernyő vagy lap alakúra csukható lehetőleg igen pici babakocsira.
Nekem legalábbis nagy teher volt egy baromi nagy multifunkciós babakocsival boldogulni ha nem a balatoni móló környékét céloztuk meg Szigligeten...
Nekem ABC Design Salsa 4 volt, de lecseréltem nagyon gyorsan pedig akkoriban kora tavaszi idő volt mikor a babám olyan 8 hós volt, ő nyári baba.
Előző vagyok, én tologattam a Brendonban könnyű tolni, ki van állítva a Váci uti boltjukban, de vannak ennél könnyeben tolható babakocsik is.
Sajnos olyan hogy tökéletes babakocsi nincs.
Tengerparton az esernyőkocsik nem mennek pl mi cipeltük a homokon 2 hete, de a kövön nagyon jól elmegy, és könnyű felemelni, tolni.
Attól függ mennyire sokat használod, de a mózeses nagy babakocsik igazából nem szoktak sokáig kelleni.
Én azt mondanám, hogy amikor a mózes már nem kell, 4 hónapos korban már kifelé nézelődik, akkor jön a sportrész vagy csak a vázra pattintható hordozó amiből már jól kilát a baba.
Sokan az esernyő kocsit sem kedvelik mondván hogy könnyebben borul -ez is igaz, de én inkább azt kedveltem és pl a Maclarlen XT Techno nem egy borulós fajta. Én 8 hós kortól azt használtam a ABC Design meg örültem hogy eladtam...
Nagyon köszönöm a válaszokat!
Az első kiszemelt pont a Salsa 4 volt, de barátnőm lebeszélt róla, így ezt választottuk helyette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!