Hauck sport babakocsiról vélemény?
Ezt a babakocsit néztem ki:
A szempontok hogy könnyű legyen, összecsukva minnél kisebb helyen elférjen és könnyen irányítható legyen. Ezeknek megfelel? Jelenleg egy Chicco liteway kocsink van de borzasztóan nehéz irányítani szerintem, alig tudok elindulni vele :(
Ebben az árkategóriában újonnan nem tudok ajánlani.
Használtan keress ennyiért cybexet vagy maclarent. Azokkal jól jársz.
Esetleg ez? A használtakkal már rosszul jártam párszor szóval inkább egy olcsóbb újat szeretnék most.
Hauck Citi Neonk van nekunk is, a 3 kerekes fajtabol, konnyu iranyitani, nem nagy a sulya, szeretjuk, DE nem lehet kicsire osszecsukni, eleg nagy marad. A Chicco Litewayt nem ismerem, csak az Ohlalahoz nagyon hasonlonk volt, iszonyat nehez volt iranyitani, mindenbe beleakadt, utaltam, de a Litewayt amugy sokan szeretik, ajanlottak nekem.
En a Maclareneket szeretem, Triumphunk volt, konnyu tolni, reszben dontheto, esetleg egy Techno XL is jo lehetne nektek. Amit linkeltel lentebb, olyan van baratnomeknek, nagyon szeretik.
Huuu bocsi de ha a chicco litewayt neked nehéz irányítani akkor ezzel kitérsz a hitedből :D
Volt ilyen hauckom és annyira de annyira utaltam....folyton a fék merevítőre léptem és iszonyat nehezen fordult...
Pont egy chicco litewayt vettem ezután. Kb mint egy volvo egy trabant után. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!