Milyen babakocsi márkákat ajánlanátok? Milyet nem?
Hauck viper trio esetleg?
Nagyon könnyű kombi kocsi, egész nagy kerekekkel. Szerintem árban is igen jó, de azt nem írtad kb mire gondoltál.
Nekem most a cybex balios s az álomkocsim, ezt szeretném második gyereknek.
Cybex esernyőkocsink van, remekül bevált, de az első 1 évben szeretném ha felém nézve tolhatnám.
Bocsi, én nem leszek a segítségedre. #4-es válaszolt kérdezném. Mikorra várjatok a tesot? Én is azt néztem ki, de még nagyon - nagyon az elején vagyok a dolognak és örülnék pár használatból eredő tapasztalatnak. Te láttad már élőben? Elég nagyok az első kerekei?
Köszönöm, ha válaszolsz.
Szia 7-es!
Még nekünk is odébb van, március elejére várjuk, de már régóta nézegetem a kocsikat, azóta hogy a nagylányom első kocsiját megutáltam (mamakiddies volt).
Elég nagy kerekei vannak, elöl ~20, hátul ~30 és nagyon jó rugózása. Igen, láttam élőben, annyi hogy csak bent volt alkalmam tologatni, de ettől annyira nem tartok, mert még a kicsi kerekű cybex callisto-nkat is elég könnyű manőverezni.
Cybex iris, balios könnyű tolni, könnyű összecsukni és szép is.
GB-goodbaby
Britax
Joie-nagyon jó, nem régen jött be csak ajánalni tudom.
A Brendonban mindig találsz originál leárazott babakocsikat, baromi jó árért.
150-ből vadiúj, mózessel, hordozóval ki tudod hozni a Brendonból nem kell lengyel xart venned valahol máshol...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!