Aki fél milliót kiad babakocsira, az miért teszi?
Én pl azért vettem picit drága biciklit, mert súlyban sokkal könnyebb volt, mint az olcsóbb fajta... És a működése is megbízhatóbb...
Szerintem babakocsinál is fontos a súlya, meg ezeregy más a funkcióit illetően.
Van, hogy megveszel valami drágábbat, és az annyival jobban használhat a későbbiekben, hogy még meg is térül. Gyorsabban egyszerűbben lehet használni, nem kell annyit a javítgatásra költeni, stb.
Mondjuk 500e kicsit tényleg soknak tűnik, de hát magánügye mindenkinek.
Ha megteheti miért ne?
Ő dolga, hogy mit vesz és mennyiért.
Más miért vesz autót milliókért, mikor pár százezerért is kapni?
Mert megteheti. Mert az tetszik neki.
Mi drága babakocsit vettünk. Azért nem volt félmillió, de 300.000 forint felett volt a kiegészítőkkel együtt.
Én csak a saját szempontjaimat tudom megírni. Agglomerációban lakunk a belváros szélén. A belváros macskakoves, a házban nincs lift. Fontos szempont volt, hogy a macska köveken id lehessen tolni, könnyű legyen és persze az is, hogy számunkra szép. Könnyen összecsukható mivel gyakran autózunk is. Több gyereket is szolgáljon ki.
Nem ezt a típust néztük ki, de a boltban bele szerettünk, főleg én. Mivel anyagilag megtehettuk, higy ezt a drágább kocsit válasszuk, megvettük.
Én gyakran hordozok, talán többet is használom, mint a babakocsit, de nem bántam meg, higy ezt a drága kocsit választottuk. Biztos jó lenne egy olcsóbb is, de nagyon szeretem ezt ami can nekünk.
Kozod ?
Azert vettem uj es draga babakocsit, mert ez volt a vagyam, hogy az legyen uj, es jo, olyan ami tetszik. Kulfoldon lakom , itt nincsenek lengyel batarok, Bugaboo, Quinny, Maclaren stb, es ezek bizony dragak. Naponta tobb orat, fel napokat volt benne, 3 eves meg mindig hasznaljuk. Hangsulyozom nem otthoni lakotelepen elunk, hanem olyan helyen ahol fel orakat kell gyalogolni csak a vonatallomasig.
Nem, nem vagyok gazdag, a kisagy, pihenoszek, butorok, jatekok mind hasznaltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!