Utazás repülővel?
Sziasztok ...
Nemsokára utazunk külföldre (ott is fogunk élni). A 4 fél hónapos kisfiamnak szeretnék venni babakocsit, de olyat amiben a reptéren is tudom vinni. Én sokszor utaztam már de nem babával(nagyon félek, ráadásul egyedül és valószínű h átkell majd szállni és minimum 3-4 órát várni.) Azt tudom hogy a repülőig tudom benne vinni aztán elveszik, csak hogy milyet mert ülni még nem tud. Esetleg akinek van tapasztalata az leírná és hogy milyen babakocsit ajánl?
válaszotok előre is köszönöm :)
köszönöm ...
A babának vettetek jegyet hogy az autós hordozót felvihetted? és milyen babakocsitok van/volt ?
Erre ne számíts!
2 éven aluli hivatalosan ölben utazik, ha csak nem veszel jegyet neki.
A repülőre pedig csak olyan hordozó vihető fel, ami légi közlekedésre is rendelkezik tanúsítvánnyal.
Vízszintig dönthető esernyőkocsiba tehetsz 4 hónapost is. Azt a lépcsőig tolhatod.
De talán legjobb lenne egy hordozókendő, mert nehéz lesz X órán át az öledben tartanod, plusz babakocsit és bőröndöket egyszerre húzni-vonni nem egyszerű.
"Simán viheted a gépen abban is."
A gépre fel semmilyen babakocsiban nem viheti.
A kabinbőrönd méretűre csukható babakocsi (pl: gb pockit) is csak összecsukva az ülés feletti rekeszben szállítható.
Egyébként igen, nem szólnak meg akkor se, ha a nagy babakocsit viszel, csak arra számítani kell, hogy eléggé dobálják őket.
Legutóbb is számos karccal kaptuk vissza.
Fali mózes csak a hosszú járatokon van.
Még valami: ha nem veszel neki külön jegyet, akkor külön poggyászkeret se jár a részére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!