Bp. Állatkert: babakocsi vagy kendő?
Nem tudom, melyik lenne jobb. Sok olyan rész van, ahol a sport babakocsit nehéz tolni, vagy pl. be se tudunk vele menni. Viszont árnyékol és jobban tud nézelődni.
A kendőben jobban fogunk izzadni, és egész nap elég fárasztó vinni. 9 kilós a pici. Viszont sokkal egyszerűbb közlekedni.
Volt a budapesti állatkertben idén valaki babakocsival? Mi a tapasztalat?
Babakocsival voltunk, nem volt vele probléma, bár a miénk nagyon keskeny. Ha kikérezkedett, akkor meg ölben vagy apa nyakában, aztán újra tudott aludni a kocsiban. Jó persze a kendő is, nekem a hátam nem bírta.
(Nem tudom, mekkora, de tapasztalatom szerint másfél-két éves kor alatt nem fogja értékelni, hogy pont az Állatkertben vagytok, hacsak nem nagyobb gyerek miatt mentek - akit ha még szintén kergetni kell és nincs segítséged, tuti jobb a kendő.)
15 hónapos, korához képest picike. Érdeklik az állatok, de a két nagyobb és saját magunk miatt mennénk elsősorban. :)
A nagyok már szót fogadnak, velük nem lesz gond, és ott lesz apa is.
Az lenne még a kérdésem, hogy ha viszek kendőt is, akkor mennyire megoldható, hogy valahol leteszem a babakocsit? Pl. a lepkeház előtt, meg ilyen helyeken.
voktunk már így is úgyis, nekem kendovel jobban bejott, kényelmesebb volt, bár én hétköznap is inkább azt használom. Egy vékonyabb kendobe batyuba kötve szerintem nem izzad meg (sokkal) jobban, mint a babakocsiba.
Mondjuk ha totyogos, akkor jobb választás a babakocsi, mert könnyebben ki-beszáll
Mi babakocsival voltunk ennyi időssel, tud ki/be szállni, ahol olyan volt a helyzet kinthagytuk,és kész, semmi gond nem volt.
A babakocsiban meg már elfér a hozdozó, én vinném mindkettőt, az a biztos ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!