Horváth Anikóka kérdése:
Mikor hany honapos kortol tettétek a babátokat a sportkocsiba?
Figyelt kérdés
2018. ápr. 30. 09:10
11/17 anonim válasza:
Amikor ülni tudtak. A nagyot 6 hónaposan, a kicsit 7 hónaposan.
12/17 anonim válasza:
3 hos mult mikor lecsereltuk a mozest.
Egyreszt nagy baba,masreszt rettentoen izzados(nyar volt),harmadreszt pedig a sportunk vizszintig dontheto volt.megis jobban elvolt benne,es kellemesebb is volt neki,hogy jobban jart a levego korulotte.
Ultetve csak akkor volt amikor mar stabilan ult.olyan 5 hosan picit megemeltem a hattamlat,de csak kb annyira mint a hordozo.
13/17 anonim válasza:
Bő egy hete kezdtük el a rendes sportváltozatot használni, mert már biztosan ül magától. Ez nem kortól függ.
15/17 anonim válasza:
Nekem sokáig jókat aludt a mózesben!! Meg a hidegbe nem szívesen vettem volna ki belőle! Kb 10 hónapos kora óta ül sportban :)
Szerintem akkor érdemes ha szépen ül magától!
16/17 anonim válasza:
Én inkább a családi autót javaslom, bár ez valószínűleg azért van, mert még sosem vittem babát Ferrarival.
17/17 anonim válasza:
216. De csak egy Golf volt nem sportkocsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!