Stokke babakocsi esetén kérem, akinek van írja meg, hogy a talajtól hány cm magasan van a mózes és a sportrész, vagy meddig állítható?
Figyelt kérdés
Gerincprobléma miatt csak olyan babakocsi jöhet szóba, ami eleve olyan kialakítású, hogy magasan helyezkedik el a mózes és a sportrész vagy állítható az ülésmagassága (nem a tolókaré).2018. márc. 21. 12:51
11/15 A kérdező kommentje:
Emelhetek, sőt, hordozhatok is kendővel. A hajolással van a gond.
2018. márc. 21. 17:39
12/15 anonim válasza:
De ahhoz, hogy emelj, hajolnod kell.
13/15 A kérdező kommentje:
20 éve guggolva emelek mindent, amióta a gerincproblémámat tudom. Mert hajolva tilos, de köszönöm.
Valakiii aki tud az eredeti, feltett kérdésemre válaszolni? :)
2018. márc. 21. 17:50
14/15 anonim válasza:
Jézusom...
Mindenbe bele kötnek csak épp válaszolni nem tudnak!
Kedves kérdező más babakocsi nincs ami kb olyan magas lenne mint a stokke
Nekem is ilyen van, nagyon jó kis kocsi!
15/15 anonim válasza:
Szia! Mennyi paraszt!
Hasonló gondok.
Vannolyan babakocsi amineknÁLLÍTHATÓ az ülés magassága. Én is kutatom melyik az, ez 350ezres biztoaan de esetemben sajnos az kivan zárva. (Családi tragédiák, se lakás senki, 38ezres havi jovedelem)
1 éves a posztod nem tudom ha talaltal esetleg megírnád?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!