Akik 3:1-ben babakocsit vettek, meddig használtátok a hordozót autós ülésként?
Jó lesz az 5 hónaposan, míg nem tud stabilan ülni a (jó minőségű) hordozó ajánlott, majd ha stabilan ül akkor lehet váltani autósülésre de akkor is érdemes dönthetőt választani.
Mi 8-9 hónapos korában cseréltük le ülésre.
8 hónapos korában váltottuk le mert kinőtte és idő közben megtanult ülni így vettünk egy dönthető rendes ülést.
Szerintem még ezt az utat kihúzhatjátok ezzel az üléssel. Biztonságosabb neki, mint egy korának nem megfelelő, iránnyal megfelelő típúsú.
Mi még a hordozót használjuk, hatalmas gyerekem van, de még jó neki kb 9hónapos korában fogunk újat venni neki, addigra növi ki.
Ha úgy érzed kinőtte, vegyél 0-18kilós ülést, ebből is van olyan ami úgy fektethető mint a hordozó.
Ha mindenkepp le akarod cserelni ilyen koran,akkor en is a 0-18as kategoriat ajanlom.abbol is mindenkeppen olyan fajat amit hattal is be lehet kotni.
Bar igazabol nekem orias volt a 3.es megis tudtuk hasznalni kb 10 hos koraig a hordozot.lehet a hordozotok valami extra kicsi fajta.
Mi 10 hos koraban 0-25 os ulest vettunk es mai napig hattal utazik.22 honapos.sott,meg most sem ultettem fel az ulest,igaz ezen a dontott pozicio is messze van a hordozoetol.amig igy elvan benne addig igy fogom utaztatni.sokkal biztonsagosabb mint rendesen ulve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!