Milyen szempontra érdemes figyelni autós gyerekülés választásakor, esetleg konkrét típust tudtok ajánlani?
A kisfiamnak most fogunk nézni gyerekülést (10 hónapos), s van pár szempont a fejemben, de sztem nem vagyok még elég körültekintő.
Dönthető támlájút keresünk majd, biztonságos legyen, a fej rész is kényelmes de ütődés esetére kicsit szűkebb legyen a stabil tartás miatt, az anyagát olyannak képzelem el, ami hidegben és nagy melegben sem rossz (ne süljön, izzadjon beleszegény).
Esetleg van konkrét bevált típus, amit ajánlanátok? Debrecenben is megnézném és netes vásárlás is szóba jöhet, reménykedem januári akciókban is. a esetleg ilyet is tudtok, nyitott vayok rá. Köszi előre is ;)
Hattal kotes szerintem is,az az elsoszamu.
Minnel tovabb hattal utazzon.
Mi espirot vettunk,jo nagy a gyerkoc,sok ulesben mar a vasarlaskor(szinten kb 10 hos volt) sem fert el kenyelmesen.
Mindenkepp ugy vegyetek ulest,hogy elotte bele tudjatok ultetni a gyerkocot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!