Brendon áruház?
Én webshopnál dolgozom és az ilyen vevők borítanak ki a legjobban. Komolyan ha a megrendelt termék kifogástalan, hibátlan állapotban van akkor kit érdekel a doboz? A dobozért vetted meg vagy mi? Tán te ennél fancybbet érdemelsz? Szerinted a Brendon egy dobozgyár is egyben és azonnal a még meleg paszentos dobozba kerül a megrendelés amit átkötnek masnival? Hát nem! Azzal emberek szívnak csak te nem látod. Tudod milyen nehéz összetákolni egy dobozt? Sokszor egy órát dolgozom 1-1 olyan megrendelés csomagolásán aminek nincs meg a gyári doboza amibe csak bele kéne tenni, leragasztani és kész. Ja és mellette még van 100 megrendelés amit össze kell rakni és becsomagaolni.
Hibás a termék? Nem megfelelő az esztétikai állapota? Esetleg funkcionális hibája van? Reklamálj! Nincs? Akkor meg vidd ki a szelektívbe azt a dobozt, fogd be a szád és legközelebb vonszold el magad a Brendonig akkor helyben kifogásolhatod a nem szépségdíjas DOBOZT, merthogy egy istenverte dobozért picsogsz itt...
3,
egy garanciális terméknek LEGYEN már doboza, amikor csak abban fogadják el a visszaküldést is. Plusz később tárolni, eladni ugyancsak kell a doboz.
Nem két csörgőt és egy nyálkendőt vett az illető.
Nem gondolnám, hogy primitív stílusban fogalmaztam volna meg bármit is, neked utánam már inkább sikerült. Sőt látom a helyesírás sem erősséged... Nem kihívás egy dobozt összeragasztani csak sokkal több idő (gondolom a Brendonban sem jókedvükben teszik ha tényleg ez a helyzet de szerintem azért költői túlzás a "tákolt szerencsétlenség"), a kihívás a reklamáló aki ilyenekért vinnyog.
Én még sosem találkoztam felháborodott emberrel akinek a Brendon vagy bármelyik cég egy doboz miatt utasította volna el a reklamációját főleg webshopon keresztüli rendelésnél. Ez nem a H&M, hogy nem veheted le a címkét. Mellesleg senki nem kötelezte rá, hogy webshopon keresztül vásároljon; van boltjuk is tudtommal nem is egy.
Azt már csak zárójelben teszem hozzá, hogy nem tudjuk milyen ülést vett a kérdező. Többnyire az olcsóbb termékeknek nincs semmi a dobozra írva emiatt lehet, hogy a gyári dobozt kapta hozzá csak éppen nincs rajta reklámozva a tartalom és nem vigyáztak rá annyira. Nyugodj meg, hogy egy Stokke ülést nem így küldenek ki...
Egyébként ajánlom a jogi, orvosi, mérnöki karokat, egyetemi végzettséget és nem kéne 8 elemivel koszos kartondobozokat összebaxogatni.
Amilyen a munkád, olyan ember vagy te is..
Ez az írásodból is látszik.
Ha nekem a Marionnaud a méregdrága krémeket egy gyűrött kartonba tenné, küldeném is vissza pénz meg nuku és a LA-i cég vezérigazgatójának menne az email!
Hibátlan állapotú kartondobozt szoktam kapni, ajándék termékmintát, buborékfóliát köszönő kártyát stb.
Fodrászat és más cégektől is.
Szinte mindent neten rendelek, szóval kedves kérdező nyugodtan reklamálj a Brendonnál lehet egy ilyen utolsó bun.kó dobálta neked össze a megrendelt terméket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!