A Brendon áruház vagy a Mária bababolt jobb Bp-en? Választék, árak tekintetében?
Én csak a Brendon-t ismerem, de kicsit drágának tartom. A választékára viszont nem lehet panasz.
A másikat nem ismerem...
Márkás, nem márkás.... ha olyannak mondasz egy brendon márkát, akinek nincs gyereke, azt hiszi noname. Nekem egy a lényeg: 100% pamut legyen a ruha. És ez nemcsak a brendonban érhető el, hanem máshol is, és fele áron.
A Brendonban eddig még csak akkor nézelődtem, mikor még terhes voltam, meg a baba és anyák lapja magazinban a kuponokat nézegetve jutok el odáig, hogy el kéne menni, de csak ennyi. A Mári bababolt barátságos, jó cuccok vannak, nincs elszállva, és az árak is barátiak. Sőt, ha neten rendelsz még olcsóbb... Van törzsvásárlói is 5% kedvezménnyel már az első alkalomkor is. Mi pont ma is ott voltunk, vettem is két sapit a gyerkőcnek őszre. Pedig most tényleg nem akartam semmit vásárolni, dehát.... így van ez. Ja, és 1800 ft-ot sem fizettem értük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!