Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Február végén születő babának...

Február végén születő babának kell bundazsák?

Figyelt kérdés
Elvileg február 22.-én fog születni. Mire hazahozzuk és lényegében kivihetem, már március lesz. Persze ettől még lehetnek akár fagyok is, de azon gondolkodom, kell-e erre a néhány hétre bundazsák? Mivel még nem tud nagyon mocorogni, nem lehet megoldani pléddel a melegen tartást?
2017. nov. 12. 23:37
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
57%

Ha olyat veszel aminek van láb része, de eldöntheted, hogy “zoknis” legyen az alja vagy nadrág szerű, akkor valószínűleg még télen is tudja majd hordani.

Nekünk egy 68as overálunk volt, óriási volt neki, de szinte tényleg zsákként funkcionált ami melegen tartotta. Később mikor már nőtt, télen úgy használtuk hogy cipőben kilógott a lába belőle.

2017. nov. 13. 09:25
 12/18 anonim ***** válasza:
53%
Sőt, ha 92-esz vesz neki, akkor 3 télen át tudja használni. Ne vicceljünk már. Kérdező, februárban fillérekért kapsz akciósan bundazsákot. Valószínűleg szükséged lesz rá. Az overál ugyanazt tudja kisbabánál, mint a budazsák, de szerintem a bundazsák praktikusabb újszülött esetében.
2017. nov. 13. 10:54
 13/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm, akkor keresgélek addig még :)

Boldog babázást mindenkinek!

2017. nov. 13. 19:49
 14/18 anonim ***** válasza:
37%
Én nem vennék előre. Nézzetek ki egy megfelelőt, de nem vegyétek meg. Ha olyan lesz az idő, elküldöd a párodat érte, vagy egy barátnőt/nagyit! :) Egy perc megvenni, és ha mégsem kell, akkor spóroltál :)
2017. nov. 17. 21:45
 15/18 anonim ***** válasza:
54%
Márciusi gyerekemnek is vettem, neki kb. négyszer kellett, de addig is kellett öltöztetni valamibe. Turiban vettem kb. egy ezresért és ugyanannyiért el is tudtam adni utána.
2017. nov. 26. 09:58
 16/18 anonim ***** válasza:
40%

Szia!En is pont februar 22-re vagyok kiirva😊😊En egy baratnomtol kertem kolcson egy bundazsakot a biztonsag kedveert.De szerintem az is jo ha a babakocsiban jol bebugyolalod.A kislanyom marciusi baba volt egy overal es egy vekony pled akkor eleg volt a babakocsiban.

Konnyu szulest Nekunk!🙂🙂

2017. nov. 30. 20:29
 17/18 anonim ***** válasza:
37%

Kell a március aljas hónap!

Szeles, hideg gyakran hidegebb mint a január.

Még április is elég hideg szokott lenni.

2017. dec. 6. 16:53
 18/18 anonim ***** válasza:
0%
A Mamas and Papasban nagyon szép bundazsákok vannak.
2017. dec. 6. 16:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!