Február végén születő babának kell bundazsák?
Én vennék neki, ugyanúgy, ahogy a december eleji lányunknak is fogok, ha már látom, mekkora méret kell addigra. Idén még májusban is fagyok voltak. Ráadásul az, hogy február 22-ére vagy kiírva, semmit nem jelent, simán szülhetsz január végén is makk egészséges, érett babát. 36. betöltött hét után bármikor jöhet. :)
Egyébként mi az, hogy mire kiviheted? Meddig tervezed bent tartani? Ha nincs mínusz 20, erős szél, durva köd, akkor bátran kiviheted 1-2 hetesen télen is. :)
Valoszinuleg kelleni fog.
Az en fiam februar masodik feleben szuletett kozel 8 eve. Eleve amikor szuletem epp ho volt es nagyon hideg, a korhazbol is bundazsakban hoztuk haza. Kb egy hetes koratol rendszeresen vittem ki, mert volt mar nagyobb gyerek is, igy mennunk kellett, de egyebkent sem kell sokaig varni a levegoztetessel.
Temlik, hogy marcius elejen volt egy felmelegedes, de csa par napig tartott, majd ujra teli hideg lett faggyal, hoesessel es ki is tartott a honap vegeig. Aprilisban volt csak tavaszias idojaras, de reggelente meg akkor is igen huvos volt.
Mivel nyilvan kabat sem lesz, amit raadhatnal, igy szerintem a takaro nem lesz eleg.
Nekem mondjuk volt bundazsak a nagyobb gyerekrol, de h nem lett volna, akkor veszek egyet, hiaba csak jo egy honapra kell. Ha kell, akkor kell.
Esetleg keress hasznaltat, ez pont az a ruhadarab, amit nagyon keveset hasznalnak es altalaban kituno allapotban marad egy baba utan.
Bár pléddel elvileg meg lehet oldani a melegen tartást, de kell valami arra az esetre, ha elered az eső, szállingózik a hó vagy csak csöpög a fákról, ereszről vagy pláne, ha menet közben ki kell venned (mert büfizik, csuklik vagy csak nem szereti a babakocsit és ordít, ami pláne "jó" hidegben), végső esetben :) előállhat az is, hogy ölben viszed, miközben tolod a kocsit. Na meg egyébként sem biztos, hogy mindenhová - pl. autóig - csak babakocsival mentek és ez halmozottan igaz, ha olykor hordozni is szeretnéd. Többféle megoldás is jó lehet bundazsák/lábzsák/overál és ezek kombinációi fronton, nézz körül, neked melyik a szimpatikusabb.
Nekünk nem volt mózesünk, így 2 éves korig ugyanazt az esővédő lábzsákot használtuk a babakocsira és bármilyen átmeneti időben jól jött, különböző alábélelésekkel és öltözékkel.
3-as vagyok.
Szuper, ha eleg a mozes minden kimozdulasnal es van hozza zsak.
De pl hordozohoz mibe oltoztetitek?
Mar eleve a korhazbol is autoval vittuk haza, plusz napi ketszer autoztunk, mert a masik gyereket nem gyalogos tavolsagra vittuk/hoztuk. Nem tudtuk csak mozesben vinni mindenhova.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!