Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Kendőhordozók! Szerintetek...

Kendőhordozók! Szerintetek jól kötöttem?

Figyelt kérdés

Főleg gyakorlott hordozók véleményére vagyok kíváncsi. Tudom, h még nem tökéletes, de így ugye nem lehet baja a babámnak? Úgy érzem elég feszes és stabil, csak aggódom ezek a ráncok, gyűrődések miatt. Tudom idővel biztos jobban fogom csinálni.. Azon gondolkozom, h biztos sírna a pici ha nem érezné jól magát, nem? Amúgy elég hamar elaludt benne.

[link]

[link]

[link]

2017. nov. 2. 16:35
 1/7 A kérdező kommentje:
Ui: 6hetes a babám
2017. nov. 2. 16:37
 2/7 anonim ***** válasza:
Első blikkre jónak tűnik, csak a pici tűnik picit ferdének.
2017. nov. 2. 16:39
 3/7 A kérdező kommentje:
Igen kicsit jobbra dől, ez baj? 😩
2017. nov. 2. 16:48
 4/7 anonim ***** válasza:
0%

nem vagyok kendőhordozó, de még csak anyuka sem. gyűrődések, ráncok lesznek rajta, mivel pl. a válladon nem fér el anélkül.

nekem kicsit az tűnik furának, hogy nem csak a fenekét, hanem a combját is tartja a kendő. ez nem gond hogy így "terpeszt" a babuci?

a ferdeség szerintem azért baj kicsit, mert húzódik. ha belegondolok, mikor úgy fekszem, hogy a lábaim egymás mellett, de jobbra vagy balra dőlök, kényelmetlen...

2017. nov. 2. 17:03
 5/7 anonim ***** válasza:
93%

Első vagyok. :)

Az a jó, ha a kendő térdhajlattól térdhajlatig tart, mint egy M betű.

Ráncok lesznek, nekem is van a szövött kendőn.

A ferdeség lehet attól, hogy még van egy kis izomfeszesség. Kinövi.

Van több hordozós csoport Facebookon, van hordozási tanácsadó. Szerintem érdemes belépni, ott szakszerű tanácsokat kapsz.

2017. nov. 2. 17:15
 6/7 anonim ***** válasza:
80%

Pont hogy fontos a terpesz!!!!

Ha nem értesz hozzá inkább ne is írj :)

2017. nov. 2. 18:03
 7/7 anonim ***** válasza:
Fabukk babahordozás kérdések válaszok csoport!
2017. nov. 2. 19:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!