Kendőhordozók! Szerintetek jól kötöttem?
Főleg gyakorlott hordozók véleményére vagyok kíváncsi. Tudom, h még nem tökéletes, de így ugye nem lehet baja a babámnak? Úgy érzem elég feszes és stabil, csak aggódom ezek a ráncok, gyűrődések miatt. Tudom idővel biztos jobban fogom csinálni.. Azon gondolkozom, h biztos sírna a pici ha nem érezné jól magát, nem? Amúgy elég hamar elaludt benne.
nem vagyok kendőhordozó, de még csak anyuka sem. gyűrődések, ráncok lesznek rajta, mivel pl. a válladon nem fér el anélkül.
nekem kicsit az tűnik furának, hogy nem csak a fenekét, hanem a combját is tartja a kendő. ez nem gond hogy így "terpeszt" a babuci?
a ferdeség szerintem azért baj kicsit, mert húzódik. ha belegondolok, mikor úgy fekszem, hogy a lábaim egymás mellett, de jobbra vagy balra dőlök, kényelmetlen...
Első vagyok. :)
Az a jó, ha a kendő térdhajlattól térdhajlatig tart, mint egy M betű.
Ráncok lesznek, nekem is van a szövött kendőn.
A ferdeség lehet attól, hogy még van egy kis izomfeszesség. Kinövi.
Van több hordozós csoport Facebookon, van hordozási tanácsadó. Szerintem érdemes belépni, ott szakszerű tanácsokat kapsz.
Pont hogy fontos a terpesz!!!!
Ha nem értesz hozzá inkább ne is írj :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!