Milyen szempontok szerint válasszunk babakocsit? Miket kell figyelembe venni?
Első babánk lesz, tavasszal fog megszületni.
Szóval még van időnk, de nem az utolsó pillanatban szeretnék kapkodni, meg rohangálni.
Két kikötésem van: lehessen kapni fekete színben és legyen kicsit különlegesebb formája (szóval ne ilyen legyen: [link] ). Nézegettem már a Brendon és a Mamas and Papas oldalán, de rengeteg fajta van és így ez olyan, mintha tűt keresnék a szénakazalban.
Az is fontos szempont, hogy liftbe be kell-e fernie cipelned kell-e, rossz utakon mentek-e, tomegkozlekednj tervezel-e vele
es szerintem fontos egy kenyelmes, jo adac teszttel rendelkezo hordozo, amit csak rapattintasz a babakocsi vazra, ha kocsival megerkeztek valahova, szoval jo ha kompatibilis a babakocsi vaz ezzel
Szerintem ami szep babakocsi, az a stokke, mima xari es quinny mood.
Én gyűlöltem a stokkét. Nem éreztem biztonságban benne a gyereket, volt hogy kiborítottam volna, ha nincs bekötve. Hamar túl is adtunk rajta, és vettünk egy ilyet:
Köszönöm a válaszokat!
Az Anex kocsi nem tetszik annyira, nem tudom, hogy miért. Csak valahogy úgy érzem, az nem.
Viszont felírtam a Mima Xarit, a két Stokke kocsit és a 4moms-ot, bár azzal nem találkoztam egyik oldalon sem, amiket nézegettem eddig.
Még találtam a Bugaboo Cameleon-t és a Buffalot, meg a Cybex-től a Priam babakocsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!