A babahordozót be tudjuk kötni a kocsiba semmi nélkül vagy kell hozzá az az alap, isofix vagy hogy van ez?
Nekunk is olyan babakocsi van (cam), amihez van hordozo, es azt siman be lehet kotni a biztonsagi ovvel. Letezik hozza talp is, de nem erdemes ezekhez megvenni, mert nem fogjak sokaig hasznalni, hacsak nem mentek naponta tobbszor is, mert akkor kenyelmesebb ki-be tenni.
Nezd meg a papirjain, vagy a hordozo oldalan, hogy hogyan kell rogziteni biztonsagi ovvel.
Nekünk sem volt talp. Csak simán bekötöttük ahogy a leírásban mutatták.
:)
Az első isofixes ülést 8 hónapos korban vettünk, de az már nem csecsemő ülés..
A talpba kényelmesebb csak belekattintani az ülést, mint kötögetni az övvel. Meg valamelyest biztonságosabb is, mint simán övvel bekötni.
De pl. attól is függ, hogy egyáltalán van-e értelme talpat vennetek, hogy vannak-e iso fix rögzítési pontok a kocsitokban. Ez elég változó van olyan 20 éves autó is, amiben van, meg fiatalabb is, amiben nincs. Meg kell nézni, az a biztos, nehogy véletlen vegyetek 35 ezerért, aztán ne is legyen hova bepattintani.
Így néz ki, ha van, ki kell tapizni az ülésnél. [link]
Általában a hátsó ülések közül a két szélsőnél van, de legalábbis az anyós ülés mögöttinél (az a legbiztonságosabb hely a kocsiban). Lehet persze több helyen is, de ha egyáltalán van benne, akkor ott tuti találsz.
Én annyira nem voltam képben a babás dolgokkal mikor elkezdtünk vásárolni, hogy azt hittem, ha nincs iso fix a kocsiban, akkor kell a talp. Mivel fogalmam se volt mi az. Azt hittem, hogy az iso fix az, amibe faszán belemegy a gyerekülés/hordozó, mint a talpba és ha nincs, akkor külön megvehető talppal helyettesítik. Közben meg pont nem, hanem ugye a képen látszik, hogy az csak a kis pöcök, és ahhoz a talpat rögzíted, meg kitámasztod a lábával a padlón utána megy a talpba az ülés/hordozó. Miket megtanul az ember, ha gyereke lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!