Mennyi idős korig lehet használni az autós babahordozót?
Figyelt kérdés
2015. márc. 3. 12:29
1/8 anonim válasza:
13 kg-ig lehet használni. Nem korhoz kötött hanem súlyhoz.
2/8 anonim válasza:
Igen, 13 kg-ig. Én mind a 3 gyerekemnél 1 éves korukig használtam, utána már kényelmetlen volt nekik, nehezen is fértek bele.
1 évesemnek most 0-25 kg-os gyerekülése van, ezt is lehet úgy használni, hogy 10-kg-ig menetiránnyal ellentétesen kötöd be. Mi már menetiránnyal megegyezően használjuk, azóta a fiam élvezi az autózást:)
3/8 anonim válasza:
Amíg agyerek ki nem növi. A 13 kg is csak egy dolog, de ha a gyerek kinőtte (túlér a feje a hordozón, kényelmetlen neki) akkor cserélni kell. Szerintem a magasság pont olyan fontos, mint a súly.
5/8 anonim válasza:
Azt én se tudom, hogy meddig lehet használni, mert ahogy stabilan ülni tudott a lányom már képtelen voltam belerakni. De szerintem is súly határ van.
6/8 anonim válasza:
A kor nem számít, csak a súly. Attól függ mindig hogy milyet veszel. Általában a 0-13 kg - ossal kezdenek a szülők. Ja, és az is nagyon fontos, hogy ha a gyerek feje kilóg a hordozóból / ülésből pl. (tehát egyértelműen kinőtte) akkor is le kell váltani. Mindig a méreteket kell nézni.
7/8 Asztana válasza:
Kb. 1 éves korig, ha elérte a megfelelő súlyt. Aztán ülhet rendes autósülésbe, abból is létezik több fokozatban dönthető, ezt a funkciót nagyon sokat használtuk, a gyerekek kényelmesen aludhattak, ha elfáradtak.
8/8 anonim válasza:
Amíg a gyerek el nem éri a 130 cm-es testmagasságot, csak gyerekülésben autózhat.
Hogy aztán az baba- mekkora baba, újszülött vagy csecsemőülés, az a gyerek nagyságától függ.
130-150 cm között ülésmagasító + bekötni a biztonsági övet természetesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!