Milyen 3in1 babakocsit ajánlotok?
Kettőt néztem ki,de egyáltalán nem vagyok biztos benne.
Az egyik az Anex sport, de sajnos nagyon drága, de ha tényleg megéri akkor kiadok rá annyit.
A másik a Coletto Florino Carbon, ez kicsit baráti áron van és jónak tűnik.
Városban sétálásra venném, egy-egy alkalommal tömegközlekedéshez (alacsonypadlósak szerencsére a járművek) illetve kocsiba is vinnénk magunkkal. (Suzuki Viatara és egy Peugeot 4007 kocsi van, szerintem ezekbe bármi befér)
Ha van esetleg más ötlet ami jó kocsi, szívesen fogadom, elég nagy a káosz már a fejemben, hogy melyik lenne jó.
Köszönöm!
Anex gyönyörű de a sportrészét nem fogod szeretni, ebbe a kagylós ülésekbe nem tud kényelmesen elférni egy nagyobb gyerek tehát max 1 éves korig tudnátok kihasználni, nagyon keskeny.
Coletto jónak néz ki, de engem zavarna hogy nem lehet összecsukni a sportrésszel együtt a vázat, oké nekünk kicsi a csomagtartónk, de minden kocsiba zavaró ha külön kell elrakosgatni a sportrészt meg a vázat.
Nekünk peg perego book plus-unk van , én ajánlom is neked, széles a sportrész,összecsukható kicsire, jók a kerekei, jó a pakolós része is alul, és nem nehéz kocsi.
Mamakiddies premium baby. Mozese, hordozoja szuper, a sportresze rovid, de kb addig jo lehet amig meg nem tanul a gyerek stabilan ulni(kb 8honapos kor) utana ugyis le kell cserelni egy konnyu esernyo babakocsira.
Vagy quinny buzz.
Nekünk Graco Evo Trio van, már 2,5 éve. Nagyon jó választás volt - mi is alapvetően városba vettük, szempont volt, hogy buszozni is könnyű legyen vele. Ennek ellenére kavicsos úton is simán elmegy, jókat aludt a mózesben a kisfiam.
Amit szeretek benne:
- könnyű a részeket cserélni, forgatni rajta
- könnyen nyitható-csukható, nem túl nagy összecsukva sem
- a sport rész tágas és teljesen dönthető, 3 éves unokatesó is szokott benne ülni
- a hordozó egy márkás, jó töréstesztekkel rendelkező autósülés - ez nekem nagyon fontos volt, mert sok 3in1 babakocsinál a hordozó abszolut no-name. Emellett sokáig tudtuk használni, még 1,5 évesen is ebben autózott a fiam (összehasonlításként az unokatesó 7 hónaposan már kinőtte a MamaKiddies kocsi hordozóját, és 1 évesen már kényelmetlen volt neki a sport rész is...)
Mi is nehezen választottunk, és bár talán nem ez volt az, amelyik küldőre a legjobban tetszett, a használatban és kezelhetőségben szerintem nagyon ott van! Most is jó döntésnek tartom, árban is elfogadható. Egyébként mindenképp próbáljatok ki többet - még akkor is, ha később máshonnan rendeled meg jobb áron, sokat segít, ha végigtologatod az összeset a Brendonban vagy más nagy boltban :) Jó válogatást nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!