MONOE 3 in 1 multifunkciós babakocsit használ valaki közületek?
Ez viszonylag új kocsi, ezért szerintem nem sok választ fogsz kapni :(
Én is szemezek vele :) szerintem nagyon szép és a váza ritka könnyű (5kg) tehát mózessel vagy sport üléssel sem több 10kg-nál ami nagyon szimpi! Eddig nem találtam más kocsit, ami szép is és könnyű is. Ezt is a Thomas gyártja (mint a hiker-t), minőségre nem tudom milyen, hátha lesz vki aki látta legalább élőben.
Sajnos az én városomban nincs lehetőség ennek a kipróbálására. Egyelőre a legközelebbi elérhető Nyíregyházán van. Az is 200 km innen.
Felhívtam őket...kb. 1 hónapja kapható náluk, tehát még frissen érkezettről van szó, kevesen próbálták.
Igen, én is abban reménykedem, hogy valaki vásárol ilyet és majd megírja, hogy mennyire vált be neki.
Innen annyira messze van, hogy egy halom pénzt kellene az utazásra (akár autó, akár vonat) rákölteni és úgy már nem éri meg. Pedig lehet ezt kell válasszam...egy próbát megér.
Úgy nem akarom megrendelni, hogy nem láttam és próbáltam élőben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!