3in1 multifunkciós babakocsi helyett milyen olcsó alternatívák vannak?
3in1 helyett ezt az összeállítást venném:
Babahordozónak meg ezek közül az egyiket (jó lenne ha biztonságosabb lenne):
Vagy vegyek 3in1-est?
Van valami jobb ötletetek? 3 év múlva mennyiért lehet ezt eladni kb. ezeket?
Kérlek segítsetek mert már beleőrülök az egészbe!
Ennek a kocsinak valóban nincs sok értelme, volt szerencsém kipróbálni egy barátnőmnél.
60-70 ezer forintért valóban olyan használt kocsikat találsz, amik újonnan 140-150 ezerbe kerültek. Stabilabbak és könnyű szerkezetűek, némelyik olyan megkímélt, hogy senki se mondaná meg róla, hogy már használták.
Miert kerdezel, ha belekotsz minden valaszba ?
3 ev mulva mennyiert tudod eladni ?
Muhahha ! Meg te fizetsz majd csak valaki vigye el!
Mi a legolcsóbb lorelli 2in1-t vettük (teljesen dönthető sport és autós hordozó), negyven alatt volt. Tényleg gagyi, főleg a kerekei, meg a rögzítése, nem forgatható, rövid a lépés távolság, és a hordozó úgy szerelhető a vázra, hogy bele kell tenni a sportrészbe, tehát még nehezebb lesz a kocsi, de mi nem is akarjuk igazán használni, csak az anyósom tologatja benne a babát (havi 2x), nagyritkán használjuk az autósülést (saját kocsink nincs), illetve abban hintázik a gyerek, így külön pihenőszéket nem kellett venni.
Más kérdés, hogy hordozókendőre is elköltöttünk kb ugyanennyit (egy rugalmasunk és egy meitai van, napi használatban)
Azt jó ha tudod, hogy hiába van rá 1 év garancia a te kiszemelt babakocsidra, ha nem veszed figyelembe, hogy hol van a szervíze. :)
Aminek itthon van az a jó, mert hamarabb visszakapod mint amit kiküldenek a lengyelekhez vagy bármely másik ország gyártójához, ugyanis itthon nem tartanak szervizt, csak itt is árulják a szar babakocsikat.
Használt babakocsi is van igényes, vigyázó anyukától vagy épp olyat is találhatsz, hogy nem sokáig használták és vigyáztak rá. De olyan is aki több évig használta és vigyázott rá. Főbb szempontokat te is meg tudod nézni egy használt babakocsinál: kopott-e a kereke, fék jó, 5 pontos a biztonsági öve jól kapcsolható ki-be/véd rendesen. A többi meg csak külsőleg/esztétikai: tolókar hibás-e, szövet rendben van-e, jól tolható,lábtartó állítható-e...stb.
Én Mamas&Papast vettem használtan de nagyon vigyáztak rá, és ez látszik is a kocsin. Én is vigyázok rá, amennyire tudok. :)
Nekünk még nem eladó a babakocsink, de már néztem, hogy mennyikért mennek (nagyon drágát vettünk) és azt is néztem, hogy én az alá az ár alá fogom meghirdetni, mert azt akarom majd, hogy ha már tényleg nem kell, akkor vigyék is minél előbb, ne kerülgessük hetekig. Holott, mindenhova kocsival megyünk, szóval tényleg minimálisan használjuk ki.
Nem úgy kell elképzelni, hogy minden használt lehasznált ki tudja milyen szar. El kell menni és meg kell nézni személyesen. Mondjuk azt nem értem, hogy a kérdésed alapján nyilvánvalóan nincsen pénzed, ezért ilyen dolgokat akarsz venni. A használtat lefikázod, hogy pfuj na olyat biztos nem, holott a pénztárcád alapján pont neked nem kéne rá húzni az orrod. És akkor ezzel egy időben azt hiszed, hogy ezeket a gyagyi kocsikat értelmes áron majd el tudod adni ÉVEK múlva? Komolyan? Hát látod neked sincs pénzed és még jót se akarsz használtan venni, akkor mit várnál attól, amire már újonnan is húzzák az emberek a szájukat, hogy gáz meg gagyi?
Jézusom, mennyi gagyi cucc. :D
Ezek a babahordozók a biztonságostól fényévekre vannak.
Ezeket kb párezerért fogod eladni, bár a legtöbb kismama újonnan sem vásárol ilyeneket, nemhogy használtan.
Még nem találkoztam emberrel aki a lengyel olcsó kocsikkal elégedett lenne. Én biztos inkább máshol húznám meg a nadrágszíjjat, de kocsiból és autós ülésből csakis jó minőségűt vennék, a gyerek érdekében.
Nem tudom milyen terepen tervezted használni a babakocsit, de ahol padka van, ott már esélytelen. Göröngyös talajon, macskakövön meg még árthat is, hiszen nincs benne lengéscsillapító, és egy-egy nagy bukkanónál sérülhet a baba.
Eladni pedig nem fogod tudni, ha igen, akkor is max 5 ezerért. A legtöbb drágább kocsi strapabíróbb, így használtan is jobban megéri mint egy lengyel kocsi újonnan. De te tudod, én nem idegenkednék a használt kocsitól. Én írtam a Cobrát, az a kocsi még ennyi gyerek után is bőven használható állapotban van, sőt, ha a karcokat nem számítjuk, akkor tökéletesben. Sosem kellett szervizelni. A legtöbb anya, aki eladásra szánja a kocsit, nagyon vigyáz rá, hiszen neki is ez az érdeke. Nézegesd a lengyel kocsik hirdetéseit, kivétel nélkül mind azt írja hogy alig vagy keveset használt. Egyszerűen azért mert nagyon nem jó kocsik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!