Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Kicsi csomagtartójú autóba...

Kicsi csomagtartójú autóba kicsi, könnyű multifunkciós babakocsi?

Figyelt kérdés

Sziasztok!A problémám az,hogy lecseréltük az autót (Mitsubishi Colt),aminel akkora a csomagtartója,mint egy zsebkendő.Ha valakinek ugyanilyen autója van,megmondaná,hogy milyen babakocsi fér el benne?Ami szempont lenne,hogy kicsi,viszonylag könnyű legyen,és ne akadjon fel egy apróbb kavicson.Ja és valami minőségi hordozó legyen hozzá.

Nézegettem esernyőre csukható multifunkciósat,de nekem a max hossz 99 cm,ami befér...

2017. szept. 2. 13:18
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Átlósan 99?
2017. szept. 2. 13:57
 2/11 A kérdező kommentje:
Nem,vízszintesen.
2017. szept. 2. 16:19
 3/11 anonim ***** válasza:
74%

Az átlót vízszintesen értettem. :)

Egy téglalap átlója hosszabb, mint a hosszabbik oldala, azaz a 99 oldalú csomagtartódba 99-nél nagyobb kocsi is befér.

Cybex callisto 101 cm

Armadillo 68 x 55 x 50 cm, de ebből. nem ismerem az új szériát

2017. szept. 2. 17:06
 4/11 A kérdező kommentje:

Köszi.Értettem az átlósat elsőre is.;-)

A cybexet megnézem,az Armadillo mélységre nem jó,mert ha jól emlékszem kb 45-50 cm között van.Szóval eléggé meg vagyok lőve.. :-(

De jobban örülnék olyannak,ami elfér a csomagtartóban nem átlósan,hogy esetleg egy csomag pelenkát még rá tudjak tenni. ;-)

2017. szept. 2. 18:49
 5/11 anonim ***** válasza:
Quinny Zapp Xtra.
2017. szept. 3. 10:53
 6/11 anonim ***** válasza:

Vagy Quinny Senzz. A cikkben benne vannak a méretei.

[link]

2017. szept. 3. 15:31
 7/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm!A Zapp elég borulékony,és kagyló üléses.(tudom,van baj)

A Senzz tetszik.Vajon lehet rá karfát tenni?Erről van tapasztalat?

Most hétvégén kicsit böngésztem,még a Hauck Miami-t találtam.Csak elég sok rosszat olvastam..

2017. szept. 4. 11:24
 8/11 anonim ***** válasza:

Qunny Zapp Fley a legújabb változat van négykerekű is, de sajnos csak neten lehet rendelni ha jól tudom.

Nekem Zapp extra van, én imádtam, nekem is kicsi a csomagtartó- VW Polom van, és csak ez fért bele. Nem egy csomagokat cipelő babakocsi de mi 9 hónapos kortól ezt használjuk én nagyon meg vagyok vele elégedve. Az előző egy bazi nagy batár volt azt utáltam, ABC Design Mamba, amint tudtam lecseréltem.

2017. szept. 19. 21:15
 9/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek!Közben már találtam.Mutsy Nexo lett a befutó. :-)
2017. szept. 20. 06:59
 10/11 anonim ***** válasza:
Ó, ez tök jól néz ki és könnyen is kezelhető, legalábbis a video alapján gondolom.
2017. szept. 20. 23:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!