Milyen hatassal van a babara ha minden alkalommal kenguruban altatjak? 2 honaposan Hasfajos es igy alszik el a legkonnyebben legkevesebb orditassal.
Figyelt kérdés
2017. okt. 16. 05:19
11/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm az értelmes válaszokat !
Aki meg csak kötekedni tud azon én csak röhögni tudok.
2017. okt. 16. 09:00
12/15 anonim válasza:
Inkább legyen valaki kotekedo, mint gondolkodásra képtelen
13/15 anonim válasza:
röhögni tudsz a segítségnyújtó válaszokon, hát gratulálok. Nekem is ajánlgatták a kengurut anyósék, megkérdeztem neki milyen lenne pl egy döcin ülni órákig úgy, hogy ő van felül... na, a gyereknek is ilyen, plusz még homorít is szerencsétlen...
na, de hogy válaszoljak is, ajánlom az adamo hintát, nagyon sok hasfájós babán segített
14/15 anonim válasza:
"röhögni tudsz a segítségnyújtó válaszokon, hát gratulálok"
Te meg nem tudsz olvasni, hát gratulálok :D A kérdező azt írta, azokon röhög, akik csak kötekedni tudnak. Volt jó pár értelmes, hasznos válasz lekezelés, kioktatás, kötekedés nélkül is.
15/15 A kérdező kommentje:
Igy van utolso valaszolo, koszonom ! :D
2017. okt. 23. 01:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!