Megéri olyan babakocsit venni, amihez van autóshordozó is?
Eddig 3:1-ben babakocsikat nézegettünk, mert szeretném, ha lenne külön mózes hozzá. Viszont nem tudom a hordozót kihasználnánk-e? Autóban sokat fog utazni, épp ezért nem tudom, nem érné-e meg valami jobb minőségű autósülést venni, babakocsihoz meg csak mózest és sportrészt.
Viszont ha jönni fog a tesó, el fog férni a kocsiban a mózes is? Mert ugye ilyenkor praktikusabb lenne, ha a hordozót rá lehetne pattintani a babakocsi vázra és mózes otthon maradhatna.
Toyota Corolla HatchBack autónk van, és jó pár évig marad is.
Mit vegyünk, mózest és sportrészt + külön autósülést, vagy 3:1 babakocsit?
Köszi a válaszokat! :)
És ti milyet használtok? Olyan gagyinak tűnik az összesnél a hordozó. :/
Mi az elso gyereknel "egyszerubb" hordozot vettunk, mert nem igazan autoztunk, nem volt ra szuksegunk akkoriban. (Havonta 1-2 alkalommal hasznaltuk.)
A masodik gyereknel viszont nagyon sokszor autoztunk es annak a magy resze autopalyan volt, igy mindenkepp jo minosegu autosulest akartunk, ami jol teljesitett a toresteszteken. Ha sokat lesz a gyerek autoban, akkor szerintem erdemes beruhazni biztonsagosabb ulesre. A legtobb ilyen hordozot adapterrel tudod csatlakoztatni mas markaju babakocsihoz, szoval nem kotelezo ugyanazt a markat valasztani.
Pl cybex hordozo jo bugaboo-hoz, de lehet hasznalni mas markaju kocsival is.
A 2 nem zárja ki egymást. Tudsz venni olyan 3 in 1 kocsit, amihez minőségi hordozó jár vagy ami kompatibilis más márkájú minőségi hordozóval.
Pl.: cybex hordozók elég jó minőségűek és van 3 in 1 kocsijuk, de olyan esernyőkocsijuk is, amire felrakható hordozó és mózes is.
Vagy sok babakocsira adapterrel maxi cosi rögzíthető.
Vagy a Mamas papas Cybex-szel kompatibilis.
De a noname hordozókat nem ajánlom. Pl.: mamakiddies, lorreli, disney... Papírvékony műanyagból vannak.
Köszönöm nektek is, pont a cybexet néztem, hogy mikkel lehet kombinálni. A gondom az, hogy mózesből meg merev aljút szeretnék.
De talán Adamex babakocsival kombinálható a Cybex.
Britax B-smart 4.
Pont a hordozó minősége miatt vettük meg, én nagyon szerettem.
Nekünk Cybex Aton 4 hordozónk van, hozzá ABC Design Cobra babakocsi+ merevfalú mózes. A hordozót adapterrel lehet rápattintani a babakocsi vázára.
Örülök, hogy ilyet vettünk, bár ez a babakocsi kifutó termék, néhány helyen kapható csak, de nagyon szeretem. (igaz, még csak 6 hete használom, de eddig nagyon tetszik a hordozó és a babakocsi is)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!