Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » 3 funkciós babakocsit mennyire...

3 funkciós babakocsit mennyire tud kihasználni egy október elején született baba? Ti hogy tapasztaltátok?

Figyelt kérdés

Gyakorló anyukákat kérdezek, hátha tudnak segíteni. Új babakocsit szeretnénk az október elején születendő babánknak vásárolni.

Nem városban élünk, hanem külterületen, ezért trolin, villamoson nem fogunk rendszeresen közlekedni, autóval utazunk nagyszülőkhöz.

Max. a védőnőhöz és gyerekorvoshoz tolom el (ha nem lesz 2 méteres hó).

A mózes részt meddig használja egy baba? A hordozó részt szintúgy kérdezem? Tavaszra fog ülni, akkor már az ülőrészt fogjuk inkább rátenni a vázra (gondolom én).

A kérdésem tehát, hogy érdemes-e új kocsit vennünk szerintetek, vagy inkább használtat nézzek? Vagy ne 3 funkciósokban gondolkodjak, hanem külön-külön vásároljam össze a részeit a kocsinak, aszerint, hogy melyiket fogja huzamosabb ideig használni? Lehet mózest nem is kellene venni, hanem csak hordozót és ülőkocsit?

Tanácstalan vagyok :(

Köszönöm, ha megosztjátok a tapasztalataitokat :)

#babakocsi #3 funkciós #októberi baba
2017. júl. 13. 14:45
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Én feleslegesnek tartom a 3 részes babakocsit. Nekünk olyan kocsink volt amibe bele lehetett tenni a hordozót, amit elég sokáig használtuk. Később meg már feküdt ( vízszintesen ) vagy ül a kocsiban. Tehát nekem nem kellene most sem mózeses babakocsi. Lengyel márkát ne válasszatok, inkább Peg Perego-t ( Pliko Swich vagy Pliko P3 ) vagy Mamas and Papas-t ( Sola ) Ezek használtan is kerülnek annyiba mint egy noname vagy alsóbb kategóriás babakocsi. És ki lehet olyat fogni amire vigyáznak és nem agyonstrapáltak. Viszont vigyázz, ha használtat veszek, mert én sok olyan babakocsit vettem aminek nem árulták el a hibáit. Csak személyes átnézéssel érdemes venni.
2017. júl. 14. 08:56
 12/12 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek a válaszokat :)
2017. júl. 14. 16:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!