Milyen babakocsid van? Mi a véleményed róla? Ha újra választanál mi lenne az álom kocsi?
Engem ami nagyon megfogott... csak döntésképtelen vagyok,és sok-sok negatív/pozitív értékelést olvasok róluk amik még inkább nehezítik a döntést....
...Tehát az a:
-Stokke XploryV5 és a Traliz
-Quinny moodd
-mima xary
Köszönöm a segítőkész válaszokat,zöld kéz megy értük!
CAM dinamico up kocsink van. A sportrészt még nem fogtuk be de a többivel elégedett vagyok. Rosszak nagyon az utak nálunk de elmegy szépen és nem rázza szét a babát. Ha emeleten laktok vagy kicsi a csomagtartótok lehet, hogy egy kisebb és könnyebb kocsi jobban megfelel. A mózese amúgy jó nagy, abban alszik napközben a baba és a hordozó is kényelmes.
Nincs álom kocsim, ezt is marha nehezen talaltuk meg, mivel elégedett vagyok vele nem nézegettem tovább.
Giordani kocsink volt az elejen.marhan szerettem benne,hogy mindharom reszet 360°ban lehetett forgatni a vazon.igy ha szembol sutott a nap,vagy fujt a szel,akkor menet kozben egy pillanat alatt megforditottam.ha leultunk sutizni,kavezni akkor csak az asztal melle toltam es oldalra kiforditottam.nem volt utban a tolokar,a kerek.
Viszont elol kicsi,dupla kerekei voltak.ezt nagyon nem szerettem.es nem fujosak voltak.nehez volt rossz terepen tolni.
Hamar kinottuk,8 hosan a kisfiam vegig erte a sportot.akkor csereltuk egy bebetto nicora.ez egy tank 😂😂😂 barhol elmegy,oriasi a kupola,a hattamla magas,szeles.nagy fujos,elol szimpla kerekek.
Ha lesz meg gyerkoc,akkor erre veszunk mozest es hordit.es mar meg is van az alom 3 reszes kocsim :)
Stokkerol annyit,hogy a minap epp egy ilyen kocsis anyuka ment kozvetlen elottem az utcan.ugy tunt szenved vele.megakadt,zotyogott,latszott ahogy rangatozik minden apro uthiban.mi meg csak ugy suhantunk.el is hagytuk gyorsan es neztem a sport reszt,hat nem hiszem,hogy a 13 kilos,86 centis 15 hosom beleferne.de lehet tevedek,nem probaltam meg.ezt csak ugy ranezesre mondom.
Koszonom nektek a sok választ,utánanézek mindegyiknek amiket írtatok:)
Emlittette egy hozzaszolo,hogy milyen draga kocsikat nezegettem,nos valoban azok de olyat szeretnek valasztani amit nem kell lecserelni,kenyelmes nekem is a picinek is es esztetikus is szamomra ha ezeket mind megtalalom egyben nem sajnalok ra ennyi penzt.
A kagyloulestol en is tartok,hogy nem novi-e ki vajon nagyon hamar es kenyelmes-e?!
A stokkerol en is hallottam rosszakat de nagyon jokat is,har, nemtudom nekunk melyik iranyba billenne a merleg vele kapcsolatban pedig a legnagyobb favorit talan a stokke.
Bocsi az ekezet hiany miatt telefonrol vagyok.
Megneztem ezt a mimat....hat az egy vicc.komolyan.
Azt mar meg sem neztem mennyit kernek egy ilyenert.
3 gyerek utan mondom,hogy akkor sem kellene ha ingyen adnak.
Kedves Utolsó!
Mi az ami nem tetszett a mimaban? Csak a kinezete,vagy ugylatod nem megfelelo egy pici szamara?
Hogy pontos valaszt tudjak adni,megneztem az arat....
Khmm...330.000ft???amibe belefert egy osszecsukhato mozes,es a sport??
Ennyi.
Se egy merev falu,normalis mozes,se egy hordozo.
Plusz a sport resze olyan kicsi,hogy egy nagyobb meretu fel eves mar nem fer bele.
A kupolaja kb semmit nem er,szembol suto nap ellen.de gondolom szuper ernyot lehet hozza venni,jopezer...
Ha mutogatni szeretned a b.kocsid,es villogni vele,akkor remek valasztas.
Ha a picinek kenyelmes,jol kihasznalhato kocsit keresel,akkor felejtsd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!