Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Milyen babakocsid van? Mi a...

Milyen babakocsid van? Mi a véleményed róla? Ha újra választanál mi lenne az álom kocsi?

Figyelt kérdés

Engem ami nagyon megfogott... csak döntésképtelen vagyok,és sok-sok negatív/pozitív értékelést olvasok róluk amik még inkább nehezítik a döntést....

...Tehát az a:

-Stokke XploryV5 és a Traliz

-Quinny moodd

-mima xary

Köszönöm a segítőkész válaszokat,zöld kéz megy értük!

2017. jún. 22. 21:35
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
83%
Elozo, az elso kerek cserelheto duplara, en eleve vettem hozza meg az elejen.
2017. jún. 22. 23:30
 12/28 anonim ***** válasza:
44%

CAM dinamico up kocsink van. A sportrészt még nem fogtuk be de a többivel elégedett vagyok. Rosszak nagyon az utak nálunk de elmegy szépen és nem rázza szét a babát. Ha emeleten laktok vagy kicsi a csomagtartótok lehet, hogy egy kisebb és könnyebb kocsi jobban megfelel. A mózese amúgy jó nagy, abban alszik napközben a baba és a hordozó is kényelmes.

Nincs álom kocsim, ezt is marha nehezen talaltuk meg, mivel elégedett vagyok vele nem nézegettem tovább.

2017. jún. 23. 07:58
 13/28 anonim ***** válasza:
27%
Concord neo mobility kocsim van. Még nem született meg a babánk, úgyhogy gyakorlati tapasztalatom nincs.
2017. jún. 23. 08:03
 14/28 anonim ***** válasza:
82%

Giordani kocsink volt az elejen.marhan szerettem benne,hogy mindharom reszet 360°ban lehetett forgatni a vazon.igy ha szembol sutott a nap,vagy fujt a szel,akkor menet kozben egy pillanat alatt megforditottam.ha leultunk sutizni,kavezni akkor csak az asztal melle toltam es oldalra kiforditottam.nem volt utban a tolokar,a kerek.

Viszont elol kicsi,dupla kerekei voltak.ezt nagyon nem szerettem.es nem fujosak voltak.nehez volt rossz terepen tolni.

Hamar kinottuk,8 hosan a kisfiam vegig erte a sportot.akkor csereltuk egy bebetto nicora.ez egy tank 😂😂😂 barhol elmegy,oriasi a kupola,a hattamla magas,szeles.nagy fujos,elol szimpla kerekek.

Ha lesz meg gyerkoc,akkor erre veszunk mozest es hordit.es mar meg is van az alom 3 reszes kocsim :)

Stokkerol annyit,hogy a minap epp egy ilyen kocsis anyuka ment kozvetlen elottem az utcan.ugy tunt szenved vele.megakadt,zotyogott,latszott ahogy rangatozik minden apro uthiban.mi meg csak ugy suhantunk.el is hagytuk gyorsan es neztem a sport reszt,hat nem hiszem,hogy a 13 kilos,86 centis 15 hosom beleferne.de lehet tevedek,nem probaltam meg.ezt csak ugy ranezesre mondom.

2017. jún. 23. 09:51
 15/28 anonim ***** válasza:
65%
Három gyerekkel hét babakocsit "fogyasztottunk" el. Felsorolva időrendben: Bergon, Pierre Cardin esernyőkocsi, Mamas&Papas A3 Pramette, Baby Point esernyőkocsi, jelenleg használjuk: Peg Perego Pliko Switch Easy Drive és egy Maxi Cosi Mura Plus (4 kerekű). Van még egy Peg Perego Pliko P3 Compact (ezt a házban használjuk benti kocsiként). A régebbiekről nem írok, mert a legtöbbet már nem gyártják. A PP Easy Drive-ba beleszerettem és nem is bántam meg, hogy megvettük. Ez nagyon megfelel, ha bemegyünk a közeli városba, mert tömegközlekedésre teljesen alkalmas (sokat buszozunk). Keskeny, így szűk helyeken is elfér, a kisfiam mégis kényelmesen elfér benne. Könnyű tolni és kicsire csukható. Egybe tolókaros, ha kinyitod, mégis úgy van megoldva, hogy esernyőre csukódik, így kis helyet foglal. Könnyű kocsi, nekünk csak sportrész van (mivel teljesen vízszintbe dönthető nem vettünk hozzá mózest, kezdetben így használtuk). Az ülése nagyon könnyen megfordítható a vázon gyerekkel együtt. Óriási a kupolája és a bevásárlókosara. Egyetlen hátránya van: nem terepre tervezték. Mivel vidéken lakunk, muszáj volt egy terepkocsit beszerezni, mert nagyon rázkódott az úthibákon és kirándulni sem volt éppen alkalmas. Ez lett a Mura Plus. Nagyon szuper kocsi! Egyetlen hátránya, hogy dögnehéz, de kertes házban élünk, nem kell vele lépcsőznöm. Terepre és kirándulni tökéletes. Az ülése jó széles, sok hely van a gyereknek. Kényelmes tolni, megfelelő a rugózása, mindenhol elmegy. Ülése szintén megfordítható és ennek is hatalmas a kupolája. Tárolókosara kisebb, mint a Pliko-nak, de nem sokkal, pont elég. Mindkét kocsi tolókarjának a magassága állítható. Mindkettőt nagyon szeretem! A benti kocsit nem teszteltük terepen, de elég jónak tűnik a rugózása és az Easy Drive minden előnyével rendelkezik, egyetlen hiányossága, hogy az ülése nem megfordítható. És mielőtt bárki úgy gondolná, hogy szórom a pénzt ilyen drága babakocsikra, annak elárulom: a két PP-t újonnan, de alaposan leértékelve vettük (kiállítási darabok voltak, így az egyiket az eredeti ár 40 százalékáért vettük, a másikat meg féláron), a Murát pedig használtan a Jófogásról.
2017. jún. 23. 12:25
 16/28 A kérdező kommentje:

Koszonom nektek a sok választ,utánanézek mindegyiknek amiket írtatok:)

Emlittette egy hozzaszolo,hogy milyen draga kocsikat nezegettem,nos valoban azok de olyat szeretnek valasztani amit nem kell lecserelni,kenyelmes nekem is a picinek is es esztetikus is szamomra ha ezeket mind megtalalom egyben nem sajnalok ra ennyi penzt.

A kagyloulestol en is tartok,hogy nem novi-e ki vajon nagyon hamar es kenyelmes-e?!

A stokkerol en is hallottam rosszakat de nagyon jokat is,har, nemtudom nekunk melyik iranyba billenne a merleg vele kapcsolatban pedig a legnagyobb favorit talan a stokke.

Bocsi az ekezet hiany miatt telefonrol vagyok.

2017. jún. 23. 16:05
 17/28 anonim ***** válasza:
46%
Naná, hogy Anex Cross. stokkija van már minden cigónak
2017. jún. 24. 14:05
 18/28 anonim ***** válasza:
100%

Megneztem ezt a mimat....hat az egy vicc.komolyan.

Azt mar meg sem neztem mennyit kernek egy ilyenert.

3 gyerek utan mondom,hogy akkor sem kellene ha ingyen adnak.

2017. jún. 24. 16:23
 19/28 A kérdező kommentje:

Kedves Utolsó!

Mi az ami nem tetszett a mimaban? Csak a kinezete,vagy ugylatod nem megfelelo egy pici szamara?

2017. jún. 24. 16:56
 20/28 anonim ***** válasza:
100%

Hogy pontos valaszt tudjak adni,megneztem az arat....

Khmm...330.000ft???amibe belefert egy osszecsukhato mozes,es a sport??

Ennyi.

Se egy merev falu,normalis mozes,se egy hordozo.

Plusz a sport resze olyan kicsi,hogy egy nagyobb meretu fel eves mar nem fer bele.

A kupolaja kb semmit nem er,szembol suto nap ellen.de gondolom szuper ernyot lehet hozza venni,jopezer...

Ha mutogatni szeretned a b.kocsid,es villogni vele,akkor remek valasztas.

Ha a picinek kenyelmes,jol kihasznalhato kocsit keresel,akkor felejtsd el.

2017. jún. 24. 17:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!