Ti mire esküsztök? Multifunkciós, vagy elsőre egy mózes meg egy jó hordozó aztán egy könnyű kis dönthető sport?
A kerekeknél tényleg zavaró lehet ha elől dupla mert közé megy a kosz, télen a jégdarabok, kövek, stb?
Inkább azok véleménye érdekel akik ősszel-télen szültek, mert nekünk szeptember végére jön majd a baba és azért a hidegben én mózesest mindenképpen szeretnék.
:) neem, országon belül a lehető legmesszebb kb, de azért köszi.
Voltam megnézni a boltban a kocsikat, hát sajnos nem találtam pont azt amit akartam, de találtam egykét elég jót. Tanulságos volt. Felírt nekem a kedves eladólány párat, utána fogok nézni mindnek.
Fogalmam sem volt, hogy van olyan sport kocsi aminek a sport része mózessé alakítható. Huh.. szóval volt még mit látni. Az adamexből nekik csak nehéz nagy kocsijaik voltak, azokat meg sajna nem nekem találták ki. Mutattak pierre cardint (konkrétan a neptune típust) amiről én hideget meleget is olvastam. Mármint magáról a márkáról, így komolyabban nem műveltem még ki magam PC-ból.. na majd ma... A másik ilyen átalakítós a chicco trio sprint. Az elég bíztató volt, de próbálok keresni róla valami kézzelfoghatót, eddig annyit láttam, hogy érdekes színekben van, de ez még csak nem is lenne akkora tragédia. :)
Köszi!
Igyekszünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!