Létezik még a Hauck Shopperen kívűl ilyen könnyű babakocsi, amihez hordozó is csatlakoztatható?
Ezt egyet találtuk, amihez lehet autós hordozót csatlakoztatni, ilyen kus súlyú, és vízszintesig dönthető ülése miatt egész piciként is beletehető a baba.
Van még ugyanilyen kritériumokkal másik babakocsi? Nem baj, ha drágább.
Szia,
nem tudom, h esetleg szóba jöhet-e a nem teljesen vízszintesre dönthető variáció, de gondoltam leírom, h sztem a tfk dot egy szuper jó kis kocsi, igaz drágább, mint a hauck, de sztem strapabíróbb. Nekünk ilyen van, kb 5000.- Ft hozza egy maxi Cosi adapter és máris csatlakoztathatod rá a hordozót. Kisfiam most lesz 19-én 1 éves, és 2 napja tettük el a maxi Cosi cabriofix-et és váltottunk a sportrészre. Pedig nagy baba, de idáig simán elfért benne. Amíg csecsemő, vehetsz rá quinny dreamy mózest és azzal teljesen vízszintben lehet a baba. Igaz, nálunk ezt gyűlölte.. Szval csak a hordozóban volt el. Maga a kocsi nagyob szuper sztem, dönthető, picire csukható, széles ülőrésze van.. Hát hirtelen ennyi... Remélem, tudtam segíteni egy picit. Szép napot! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!