Vennétek teljesen fekete babakocsit?
Figyelt kérdés
a babakocsi amit kinéztem fehér vázzal fekete babakocsi fehér belső huzattal , elég modern, van belőle farmer színben is de az drágább is meg a váz szürke , nem olyan szép szerintem2017. máj. 8. 11:02
11/15 anonim válasza:
Persze hogy vennék, ha azt találnám a legjobbnak. Biztos, hogy a színe miatt nem választanék másikat.
12/15 anonim válasza:
Vettem is, és nagyon szerettük. Tavaszi baba volt, szóval a nyarat is abban húztuk ki és semmi baja nem lett, még a kupolája se halványodott el. Meglepődtem én is. Jha és imádtam, hogy semmi kosz nem látszott meg rajta :)
A fehér belső viszont engem is elgondolkodtatna... Küldenél linket, Melyiket nézted ki?
14/15 anonim válasza:
Mi vettünk, bár nem teljesen fekete (Black Melange).
Kislányunk van, mégsem érzem cikinek, sőt. Inkább tologatok ilyet, mint pirosat, rikító rózsaszín. Ez megy mindenhez, nem kell 2 naponta tisztitani.
15/15 anonim válasza:
Nekem tetszik nagyon-nagyon, de a nyár miatt nem válaszottuk. Nem azért, mert mi van, ha kiszívja a nap, azért egy jobb kocsi már uv álló, hanem a meleg miatt. Most is mikor volt ez a pár nap jóidő, a kertben bő fekete pólóban voltam kint, de azt hittem kiszédülök, annyira fűtött már a nap. Átvettem egy középkéket, mindjárt nem volt rossz. Azért a baba is abban van szegény, ha süti a nap, a feketét jobban felfűti. Mi mindenképp semlegest akartunk ezért döntöttünk egy szürke mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!