Vennétek teljesen fekete babakocsit?
Figyelt kérdés
a babakocsi amit kinéztem fehér vázzal fekete babakocsi fehér belső huzattal , elég modern, van belőle farmer színben is de az drágább is meg a váz szürke , nem olyan szép szerintem2017. máj. 8. 11:02
1/15 anonim válasza:
Én szinte csak fekete babakocsikat látok ill ahol minimum 70% fekete rész.
Drapp, neonkék, ciklámen babakocsik is akadnak ugyan, de valoszinu a feketéket még a teli v őszi időkben választottàk.
Nyárra szebb a világosabb de javasolt a hálo rá bogárveszely miatt
2/15 anonim válasza:
Ha kívülről nagyobb részt fekete, akkor akármilyen szép, én nem olyat vennék. Szerintem nagyon szívná a meleget.
3/15 anonim válasza:
Ahol en elek itt is sok a fekete, altalaban kizarolag a kupola szines. Nekunk is felete volt minden rajta , a kupola meg drapp. De ha le volt engedve total fekete. Silver Cross, angol.
Olyat vegyel ami neked tetszik, te fogod tolni.
4/15 anonim válasza:
Inkább fehér belsejűt nem vennék.
5/15 anonim válasza:
nekem nagyon tetszik, viszont szerintem nem praktikus. A fekete egyrészt szívja a meleget másrészt ha kiszívja a nap a színét, nagyon csúnya tud lenni. A fehér belsőt meg csak egyszer kell összekenni, a büdös életben nem lesz szép színe megint.
6/15 anonim válasza:
Fő ellenérv, hogy a fekete nyáron jobban magába szívja a meleget. Kosz szempontjából a legpraktikusabb a szürke meg a barna - persze ez főleg akkor lesz kérdés, amikor már eszik-iszik benne, meg ki-be mászik a gyerek önállóan. Egyébként elegáns, uniszex és bármilyen színhez jól megy.
7/15 A kérdező kommentje:
Agusztus közepen èrkezik a baba ugyhogy az màr inkàbb ősz lesz. A tologo ugy mond buggy az tiszta fekwtw az praktikus is amokor màr beleül meg maszatol. De a babakocsi abba mèg csak csecsemő koràba fog feküdni csak nem keni nagyon össze
2017. máj. 8. 11:55
8/15 anonim válasza:
Dehogynem koszol! Elég ha csak telibe bukja, már mehet a folttisztítós varázslat. Augusztus végi babával is még 1,5 hónap hőség várt ránk, csurom víz volt a gyerek egy szál pelenkában is. Na ha akkor fofta volna össze magát nyakig, amikor a kocsiban volt, mehetett volna a kukába az egész, ha fehér.
9/15 anonim válasza:
megfőne benne a gyerek. ha nincs is kánikula már, a fekete szívja a napot... arról nem is beszélve, hogy a nap is szívja a feketét. néhány hónap alatt megfakulhat, ronda lesz.
10/15 anonim válasza:
Nyárra semmiképp, őszi babának nem gond, bár nekem nem tetszik, inkább a bézsek-szürkék tetszenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!