Hauck shopper trio set vélemény? Van ilyen valakinek?
Nekünk is Trio set van. Nincs tapasztalatom másban így csak észrevételeket írok.
Nagyon könnyen átvariálható, a hordozós szettel a legkönnyebb a kocsi, én második emeletre cipelem mindig (6-7 kilós babával).
A kerekei nem a legjobbak, a boltokban elfordul, de amúgy betonra járdára teljesen tökéletes. Én terepen is használtam (Lásd: városliget feltúrás, sóderes járda :D )
A pohártartó részt imádom :D
A pakoló zsákja mózes alatt nehezen elérhető de hordozóval felülről is pakolható, úgy jól elérhető.
Mosni könnyen lehet, mert darabokra lehet szedni, mindent le lehet húzni a vázakról. A mózes matracán is van cipzáros védő huzat.
Sajnos a sport részt még nem próbáltuk ki, majd 1-2 hónap múlva.. Arról nem tudok nyilatkozni még. De a bemutató videón látszik, hogy szinte vízszintbe lehet ereszteni, fekhet is benne a baba, rendes övvel jár.
Strapabíróság:
Használtan vettük, az előző tulajdonos 1 évig használta - kirándulásokra mindenhova vitték. Nincs hibája, csak a kerekei kopottak, de ezen kívül semmi gondja nincs..
Köszi mindenkinek.
Májusban születik a kisfiúnk, ezzel a babakocsival szemezgetünk. Gondolkozom még.
Az lenne még a kérdésem, hogy télen lehet használni a sport részt? Mert nincs hozzá lábzsák, a babám pedig akkor lesz 7-8hónapos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!