A következő babakocsikról szeretnék tapasztalatokat kérni Cam Apollo Shopper, Neonato piuma, Graco cocoon citisport Van esetleg valakinek ezek közül?
Újszülöttnek szeretném,aki nyáron születik.A lényeg,hogy könnyű legyen, vízszintesig fektethető.
Kérem akinek van valamelyik változat legyen szíves írja meg a tapasztalatait,mert már teljesen elvesztem a babakocsik útvesztőjében :-)
Én is hasonló cipőben járok, teljesen elvesztem a babakocsik útvesztőjében :o) Bár, most úgy néz ki, hogy megvan a nyertes...de még nem akarom elkiabálni.
Kerestem Neked infót a neten, egy régi hozzászólásban írt valaki a CAM Apollo Shopper kocsiról. Itt van:
"2007.11.05 09:10:20Mamszi
Mi sajnos nem tudunk ott lenni, de érdekelne azért a teszt eredménye. Nekünk két babakocsink van, a téliesebb a CAM Apollo Shopper, kék-fehér kockás, nagyon meg vagyunk vele elégedve, könnyű, csak nyolc kiló körüli, van lábzsák és esővédő, nagy pakolórész az ülőfelület alatt, meg még kisebb zsebek, fektethető állásban is lehet, így újszülött kortól használható."
Remélem segít valamit!
Üdv: 31hetes kismami
Szia!
Nekünk is Cam Apollo van!
Még a nagyfiamnak vettük,amikor 2 hónapos volt /5 éve/
Az biztos ,hogy könnyen tolható,akár egy kézzel is,jól el lehet férni az aljában is.
4 fokozatban lehet dönteni,de nem vízszintesig.
A nagyfiam 2 éves koráig használtuk,és megint ezt használom,a 6 hósomnál.
Ha újat kellett volna vennem,akkor is ezt választanám!
Persze az sem mellékes,hogy hol szeretnéd használni.
Mi lakótelepen lakunk Budapesten,a buszon,metrón,mozgólépcsőn kényelmesen,egyedül is tudom vinni.
Az utolsó vagyok
igen,kb.annyi fokig.
Mi is a 4.-en lakunk,de nálunk van tároló.
Hosszú távon,főleg ahogy nő a babus biztos nehéz lesz:(
Én csak a tisztításhoz hozom fel,de elég nehéz:(
Bár a te szempontodból szinte mindegy,mert így,ha fel-le kell hurcolnod,akkor mindegyik kocsi nehéz:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!