Újszülöttnek babakocsit milyet? Könnyű,2 funkciós kéne.
Kinéztem párat:
Mamakiddies sport
graco mirage:
4Baby atomic
4Baby rapid
Mamakiddies prémium
Pierre cardin ps646
Pierre cardin ps314
A lényeg, hogy könnyű legyen, mert azért lépcsőzni is kell vele néha, ne legyen túl drága és úgy gondoltam elég ha vízszintesig dönthető, nem ragaszkodom a mózeshez, nyári baba lesz, talán úgy szellősebb is. Meg pakolászni sem tudjuk a sok tartozékot. A másik hogy azért legyen valamennyi lengéscsillapítása is, mert nem mindenhol jó az út, de városban lenne használva nem terepen. Autósülés nem fontos hozzá.
Tapasztalatok ezek közül? Vagy egyéb más ötlet is jöhet.
Ezt a katyvaszt.
2 in 1= sport + mózes. Erre belinkeltél olyanokat, amik 6 hónap felett ajánlott (fixen kifelé fordított) sportkocsik.
Hiába írják oda, hogy 0-tól, amikor egy akkora baba kicsúszik az övből (főleg a gagyi kocsikéból), teljesen védtelen, nyáron se jó a "szellő" (=huzat) neki. Árnyékolni se lehet egy sportot úgy, mint egy mózest.
Plusz a nyárból ősz, majd tél lesz és akkor főleg jól jön a mózes. Ha elég tágas 8 hónapig is használhatod.
Szerintem nem katyvasz, a leírások alapján néztem ki ezeket és még az ár ami dominál jelentősen és a súly.
Mind újszülött kortól van írva. De azért írtam ki a kérdést, hogy tanácsot kérjek, egyáltalán nem biztos, hogy amiket kinéztem azok jók is, vagy egyéb más dolog amire érdemes figyelni jól jöhet a hozzászólóktól.
Persze el kell menni megnézni élőben is, de egyelőre neten nézelődöm. az egyik 3:1, de könnyűnek írja.
Lehet tökéletesen árnyékolni egy sportkocsit jobban is mint egy mózest.
Bár én a Bugaboo-t ismeresm meg a Stokkét de mindekettőnek extra nagy uv álló nem kifakuló árnyékolója van.
A Bugaboo-ból van extra nagy is ugyanolyan áron mint a kisebb 'canopy".
Bár más márka nem Mamakiddies de hirtelen megakadt a szemem azon hogy nem lehet árnyékolni...
8 hónapos korig használni egy mózeskosarat?!
8 hónaposan az enyém felállt...Kapaszkodva ugyan de saját magától felállt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!