Maximum 90 ezerért milyen babakocsit vennél újszülöttnek, amihez van hordozó, mózes és sport rész is?
Nekünk ilyen van, nagyon szeretjük, könnyű, könnyen irányítható. Ár érték arányban a legjobb!
én imádtam az espiro vector lite-unkat.
lite-hoz ugyan nem volt hordozó akkoriban, de lehetett hozzá külön venni.
ez alapján most is... uhhh, látom nem férne bele a keretbe. akkoriban nem volt ennyire drága. esetleg használtan kapsz ennyiért.
nekem még a jane matrix babakocsik jönnek be. de ezt is max használtan tudsz venni, talán nem is gyártják már.
Használtan peg perego, chicco, jane, maxi cosi/qunny. Nekünk peg perego p3 volt, én is használtan vettem, nem is látszott rajta.
Olyat nem vennék, ahol a mózes=sport rész, csak átalakítva.
Nekünk is MamaKiddies van, szeretjük is, könnyű irányítani, megy árkon bokron (sárban, hóban).
Ugyanakkor a bevásárlóhálója semmit se ér, nehéz hozzáférni és kicsi is, valamint ha sokat autóznánk, akkor külön hordozót vettünk volna, mert amit adnak hozzá, az 0 biztonsági szempontból (6 hónaposan már kényelmetlen volt neki, addig 2-szer használtuk).
Graco Evo Trio
Nemrég volt akciózva a Brendonban 92.000 Ft-ért.
Ha nem sürgős akkor én ajánlom, hogy várj még egy hasonló akciót, akár más bababoltban, mert jó kis kocsi.
A hordozója is elég jól teljesített az ADAC teszten.
Könnyű, kicsire csukható, szép...szerintem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!