Segítene valaki, h ez mekkora babakocsi?
Figyelt kérdés
Kinéztem álmaim kocsiát! Viszont nem tudom,h kényelmes e beöltözve a babának az ülés része.. ülőfelület: 46×20x32 cm ezt irja a babaocsi ülő méreteire... de ezt most akkor hogyan kell értelmezni? Melyik a babakocsi ülő szélessége ahol a baba ül? A 32cm? A támla magassága a 46cm akkor mi a 20cm? Köszi2017. jan. 23. 12:13
1/2 anonim válasza:
Jól értelmezted. 46 a háttámla magasság, 32 az ülés szélessége, 20 pedig az ülő pozícióban az ülés hossza, ide rakja a popsiját, combját
2/2 A kérdező kommentje:
Koszonom! Ez valoszini h kicsike nem? Lorelli foxy sportom van :/ :/ 2 hete vettem ujonnan... nqgy kocsit akartam kicsire cserelni... de katasztrofa... ugyh beruhazok egy normalisra! Ez a kocsi 70 e ft ujonnan... 2016os igy hasznalt nincs belole.. de ha hozza merem a foxyhoz a mereteket,akkor annyi h az ujnak magasabb a hattamlaja.. szelessegre ugyanolyan.. vagy talan par cm.vel lenne nagyobb :/ akkor nem erdemes 70ezret kidobni ra?
2017. jan. 23. 12:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!