Nem teljesen vízszintesre dönthető kocsiban is tud aludni?
Figyelt kérdés
Amit vettem babakocsit 3in1, a sportrészét nem lehet teljesen fektetni, csak
kb ennyire lehet leengedni a háttámlát. Jó lesz ez? Most vettem egy másik helyett, a férjem kitér a hitéből, ha ez se lesz jó :O Örülök, ha a telet kihúzzuk a mózes résszel. Nagyon sokat nem babakocsizunk amúgy
2017. jan. 15. 22:08
1/6 anonim válasza:
Persze! Nekunk szinte teljessen egyenes a tamlaja es abba is siman eltud aludni. :) (mondjuk akkor kisebb volt es borzasztoan nezett ugy ki, de ot nem zavarta, 1-2orat elvolt) Bar ugye ez attol is fugg nalad mekkora a baba?! :)
2/6 anonim válasza:
Mennyi idős a babád? Én 4 hónapos kortól használtam sport ülést ebben a pozícióban, a mózest addigra kinőttük.
3/6 A kérdező kommentje:
jajj de jó :)
most 4 hós, a telet talán még kihúzom a mózessel, most 61cm
2017. jan. 15. 22:48
4/6 anonim válasza:
Mi 3 hosan valtottunk sportra.igaz nyar volt,de a mienket sem lehet teljesen vizszintbe donteni.
Amit mutattal annal ugyan lejjebb van a vege,de nem vizszintben.
Siman aludt benne.a lenyeg,hogy valamennyire dontheto legyen.altalaban ulve alszik el benne,csak utana dontom meg,mert kulonben hiszti van.
5/6 anonim válasza:
Persze, tök jót tudnak ebben a pozícióban aludni a babák :)
6/6 anonim válasza:
6 hónapos kortól használható ami nem vízszintbe dönthető. És egyébként jól tudnak aludni benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!