Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Rendelt valaki babakocsit a...

Rendelt valaki babakocsit a következő oldalak valamelyikéről?

Figyelt kérdés

- babakocsimania.net

- babakocsigyar.hu

- babakocsifutar.hu

Olyanok véleménye érdekelne (pozitív és negatív egyaránt), akik ezen oldalak valamelyikéről rendeltek babakocsit.

Megvagytok elégedve a babakocsival minőségre, kinézetre,stb? Esetleg rossz tapasztalatok?

2017. jan. 15. 16:29
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

babakocsigyár

Magával a rendeléssel, szállítással nem volt gond, de a kocsi nem vált be, lecseréltük a mózeses időszak után, mert a sportrész kényelmetlen volt a gyereknek. mk premium

2017. jan. 15. 16:37
 2/5 anonim ***** válasza:
72%

Én is a babakocsigyártól rendeltem.

Nekünk bevált. Főleg a hordozója nagyon jó, de a babakocsival sincs semmi gond. Mi nem mózesest rendeltünk. A sportkocsit letettük vízszintbe, úgy használtuk, amig nem tudott ülni. Teljesen jó volt így is.

2017. jan. 15. 17:18
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Babakocsigyár szintén, szállítás rendbe volt, csak unalmas klisé ez az utolsó akció ár, mikor az év 365 napján ennyi.

Kereke gagyi nagyon, igen hamar defektes lett, soha többé nem vennék felfújható kerekű babakocsit. Váz óriási, összecsukni nem lehet sportrésszel, alig fér el kocsiba. Nehéz fel-le illeszteni is a vázra. Mózes az szuper tágas, sportrész viszont igen gagyi. Nem használjuk le is cseréltük hamar.

Ez mamakiddies prestigere vonatkozott.

2017. jan. 15. 18:09
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Én a babakocsimániáról rendeltem, vagyis facebookon keresztül. A rendelés nagyon egyszerű volt, üzenetben elküldtem a kiválasztott kocsi képét, nevem, lakcímem, kb egy órán belül vàlaszoltak is. Egy picit hosszabbra nyúlt a szállítási idő, mert amit kiválasztottam, annak az anyaga készlethiányos volt és meg kellett először rendelniük, majd azutàn tudták legyártani. De semmi probléma nem volt, nagyon kedvesek voltak, még üzentek is, amiben 100szor elnézésemet kérték amiért később lett kész. Maga a kocsi gyönyörű, nagyon jó tolni, szuper kerekei vannak( nekem ez fontos szempont volt, mert a mi utcánk homokos, de ezzel nem akadok el). Én 3in1-eset rendeltem, mózes,sport,hordozó. Valamint van hozzá pelenkázó táska, szúnyogháló,esővédő. Mindenki a csodájára jár, hogy mennyire gyönyörű a kocsi. (DadaParadiso Mimi Rosa) Én nagyon szeretem, nem bántam meg. A kislányom órákat képes benne aludni. Nyugodt szívvel ajánlom, ráadásul most akciósak😊
2017. jan. 15. 21:04
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
4-es vagyok. Az kimaradt, hogy nagyon aggódtam a szine miatt, hogy ilyen világos, majd nehéz lesz takarítani, de nagyon könnyen tisztítható, csak nedves ronggyal áttörlöm és tiszta is. 😊
2017. jan. 15. 21:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!