Kisfiam utál az autóban utazni, mit tudnék tenni?
Figyelt kérdés
Kisfiam elég speciális "eset" mindent másképp csinál, mint a társai :) Míg én irigykedve néztem a nagyokat babakocsival sétáló anyukákat, ő 5 hónapos koráig üvöltött benne, sehova nem tudtam menni vele max 10-20 perces távokra...kendő, kenguru szintén semmi nem volt jó. Babakocsi már alakul felemeltem a háttámlát így egy darabig elnézeget. De az autóban még mindig ordít bárhogy szórakoztatom. Viszont heti egyszer olyan jó lenne kimozdulni vele a belvárosba a Mamához. Kb.35 perces út, de én úgy nem tudok vezetni, hogy üvölt. Tudtok ajánlani valamit? Eléggé be vagyok szorulva vele születése óta 7 hónapja, szeretnék lassan kimozdulni vele együtt, mert így nagyon rossz.2017. jan. 2. 10:30
1/6 anonim válasza:
Babám amikor éhes/hasfájós volt, akkor sírt babakocsiban is.
A sírás mindig bajt jelez.
Autóban lehet zsibbad a lába, vagy kényelmetlen a gerincének, vagy hányingere van, ha leszámítjuk az esetleg éhes/szomjas eshetőségeket.
Hányinger ellen b vitamin jó.
2/6 anonim válasza:
Lista folytatása:
Olyan is lehet hogy fázik/melege van., arcába fújja a kocsi a fűtést, stb
3/6 A kérdező kommentje:
Mindig leveszem róla a kabátot, hogy legyen kényelmes. Fűtés nincs fullon, fázni biztos nem fázik. Gyerekülést teszteltük, ha kiveszem az autóból elvan benne, úgyhogy nem kényelmetlen. Igazából mászna ki belőle...nem bír egyhelyben maradni az a baj :(
2017. jan. 2. 11:59
4/6 anonim válasza:
Nálunk segített, mikor előre néző ülésbe tettük. Addig az én fiam is ordított az autóban, rémes volt. (A lányom meg születésétől azonnal aludt az autóban.)
5/6 anonim válasza:
Sajnos ez szerintem az az eset, amikor "majd megszokja".
6/6 A kérdező kommentje:
Megpróbálom megfordítani az ülést, köszönöm a tanácsot megnézzük hátha. Sajnos a megszokja módszerhez én vagyok "gyenge" nem bírom elhallgatni, hogy fél órát sír, mindamellett nem tudok figyelni a vezetésre.
2017. jan. 3. 11:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!