Mit gondoltok arról, h a még meg nem fogant babánknak vennénk egy babakocsit?
A férjem talált tök szupi babakocsit akciós áron, és nem szeretnénk kihagyni.
Kíváncsi vagyok, h ilyen helyzetben kinek mi a véleménye. Úgy gondoltuk, h ha netalántán (soha nem lehet tudni) nem lehet gyerekünk akkor oda adnánk a sógornőmnek. Nem vagyunk babonások. :) Amúgy 6hónapja várjuk a kisangyalkánkat. :)
Maradisag es egyeb baromsagok az, ha valaki jozanul tud gondolkodni?! Igy karacsony utan... Kit erdekel, hogy karacsony volt.
Ruhat sem kell evekkel elore venni. Rohej.
Hmm barom.. Kedves 1-es válaszoló ezt a szót a homlokodra kellene vésni . Jah, h nem kell, mert ha rád néznek akkor már látják rajtad..barom arcú
Nem értem, h minek kell bunkoskodni, mindenkinek sz.r napja volt?
Köszönöm azért a válaszokat, azért kérdeztem mert kíváncsi voltam, h valakik már vásároltak-e így. Babaruha gyüjtögetésről már hallodtam. Nem görcsölünk rá egyáltalán, csak szerettünk mindent előre megtervezni, azt, h mikor jönn össze a baba a sorsra bízzuk.
Az angyalkát meg azért mondom, mert a dédapám így hívott minket a hugaimmal.
Szerintem butaság! Mikor az első babának megvettük a kocsit nagyon tetszett, 2 év múlva már kezem-lábam törtem hogy a második babának újat vegyek már annyira nem tetszett a régi! Utólag már ha utánam dobták volna sem kellett volna!
Ti sem tudhatjátok hogy mikorra szükség lenne rá ugyanúgy fog-e tetszeni, addig is csak foglalja a helyet
én nem vennék.
máskor is lesz akció. nem a babona miatt, csak szerintem fura.
de ez én vagyok
10 eve gyujtom a szep babaruhakat, pedig csak masfel eves a kisfiam :)
Most takaltam epp az agynemutartomban egy 8 evvel ezelott vett csodaszep micimackos baba etkeszletet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!