Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Mit gondoltok arról, h a még...

Mit gondoltok arról, h a még meg nem fogant babánknak vennénk egy babakocsit?

Figyelt kérdés

A férjem talált tök szupi babakocsit akciós áron, és nem szeretnénk kihagyni.

Kíváncsi vagyok, h ilyen helyzetben kinek mi a véleménye. Úgy gondoltuk, h ha netalántán (soha nem lehet tudni) nem lehet gyerekünk akkor oda adnánk a sógornőmnek. Nem vagyunk babonások. :) Amúgy 6hónapja várjuk a kisangyalkánkat. :)

2016. dec. 29. 18:47
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
53%

Maradisag es egyeb baromsagok az, ha valaki jozanul tud gondolkodni?! Igy karacsony utan... Kit erdekel, hogy karacsony volt.

Ruhat sem kell evekkel elore venni. Rohej.

2016. dec. 29. 19:32
 12/24 A kérdező kommentje:

Hmm barom.. Kedves 1-es válaszoló ezt a szót a homlokodra kellene vésni . Jah, h nem kell, mert ha rád néznek akkor már látják rajtad..barom arcú

Nem értem, h minek kell bunkoskodni, mindenkinek sz.r napja volt?

Köszönöm azért a válaszokat, azért kérdeztem mert kíváncsi voltam, h valakik már vásároltak-e így. Babaruha gyüjtögetésről már hallodtam. Nem görcsölünk rá egyáltalán, csak szerettünk mindent előre megtervezni, azt, h mikor jönn össze a baba a sorsra bízzuk.

Az angyalkát meg azért mondom, mert a dédapám így hívott minket a hugaimmal.

2016. dec. 29. 19:39
 13/24 A kérdező kommentje:
Nem mások véleménye szerint fogunk dönteni. :) csak pusztán kíváncsiak voltunk a véleményekre.
2016. dec. 29. 19:40
 14/24 anonim ***** válasza:
79%

Szerintem butaság! Mikor az első babának megvettük a kocsit nagyon tetszett, 2 év múlva már kezem-lábam törtem hogy a második babának újat vegyek már annyira nem tetszett a régi! Utólag már ha utánam dobták volna sem kellett volna!

Ti sem tudhatjátok hogy mikorra szükség lenne rá ugyanúgy fog-e tetszeni, addig is csak foglalja a helyet

2016. dec. 29. 19:51
 15/24 anonim ***** válasza:
67%
Jajj az akcióról meg, több helyen bevett szokás hogy úgy hirdetik a kocsikat hogy csak most, csak eddig pl 50% kedvezmény, közben meg amíg ki nem megy a forgalomból annyiba fog kerülni...
2016. dec. 29. 19:55
 16/24 anonim ***** válasza:
82%
Szia. Mi megvettuk... amikor ilyen esetben voltunk. DE (!) nagyon-nagyon megbantam.. mert utana is olyan sok akcio volt szebb es jobb kocsikra..erdemesebb tovabb nezelodni. Idotok van es sok leárazott bkocsi is lesz bőven! :)
2016. dec. 29. 19:57
 17/24 anonim ***** válasza:
78%

én nem vennék.

máskor is lesz akció. nem a babona miatt, csak szerintem fura.

de ez én vagyok

2016. dec. 29. 20:21
 18/24 anonim ***** válasza:
29%

10 eve gyujtom a szep babaruhakat, pedig csak masfel eves a kisfiam :)

Most takaltam epp az agynemutartomban egy 8 evvel ezelott vett csodaszep micimackos baba etkeszletet!

2016. dec. 29. 20:45
 19/24 anonim ***** válasza:
68%
Én ugyan nem vettem ennyire előre semmit, de csomó dolgot örököltem pl hordozó, utazóágy, kiságy, játékok. Ilyen alapon egy babakocsi még simán befért volna a raktárba, ahol a többi cuccot tartottuk.
2016. dec. 29. 21:23
 20/24 anonim ***** válasza:
28%
Szia! Mi orokoltunk ugymond babakocsit. De ha folyton itt lenne egyfolytában gorcsolnek mikor hasznalhatjuk. :)
2016. dec. 29. 21:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!