Milyen babakocsit vegyünk januárban érkező babánknak?
Mózeskosarasat? Vagy megfelel a vízszintesre dönthető,
kétfunkciós kocsi is? Mire figyeljünk még?
Figyelt kérdés
Városban lakunk, az utak jók. Utazunk majd autóval, úgyhogy a csomagtartóba be kell, hogy férjen. És legyen megfizethető... :)
2008. okt. 17. 17:43
1/7 anonim válasza:
Szia! Nekem novemberi a gyermekem,és én pegperego at4 -et vettem hozzávaló babahordozóval ,aminek van egy biztonsági talpa az autóban,így nem kell a babát folyton ki be venni, szemben a mózeskosárral amit még csak biztonságosan be sem lehet tenni az autóban.És a gyerek 2 hónap múlva szívesen fog nézegelődni.Ha érdekel eladó a kocsi!
2008. okt. 17. 18:03
2/7 anonim válasza:
Ha meg tudod fizetni,én a Peg perego p3-at javasolnám.
Én nagyon megbántam,hogy nem azt vettem.Így vettem egy nagy roan kocsit,meg egy esernyőre csukódó kisebbet.Meg előtte 3 vacakot,amiket nem tudtam használni mert olyan sz..rok voltak.A peregohoz kapsz bármilyen tartozékot.könnyű,esernyőre csukódik,kényelmes,újszülött kortól lehet használni,két irányból tolható,mózessel kisbabának,anélkül sportkocsinak használható,szóval egy szupi járgány.Az at4 ha jól tudom terepkerekes,nem éppen kicsi helyet foglal.
2008. okt. 17. 19:10
3/7 anonim válasza:
Nekünk bergon van és nagyon szeretjük.Egy hibája van ,nehéz.15kiló tehát nem lépcsőzésre való,de én is panelos vagyok de le tudom vinni.Nagyon szereti a baba,téliesített ,terep,könnyű tolni,biztonságos.3funkciós,vízszintesre dönthető,előröl hátulról tolható,sporttá alakítható,elől hátul fékes,kosara van 2év gari,választhatsz kerék tipust,szúnyoghálót adnak hozzá,mi vettünk esővédőt is meg tatyót-a tatyója gyenge azt ne vedd,de amúgy jó erős kocsi én kutyát sétáltatok vele.nekünk az xspr típus van én csak ajánlani tudom,42ért vettük
2008. okt. 17. 20:52
4/7 anonim válasza:
szia, nekünk pierre cardin 647 kocsink van. Sport, dönthető, autósülés csatlakoztatható,lehet mózeskosárral kiegíszíteni, és jól összecsukható. kb 35.000Ft kocsi+autósülés, és még 8000 a mózes. a kocsi elfér egy fiat puntó csomagtartójában (ami nem épp nagy :))
nagyon ajánlom!
jó babavárást!
2008. okt. 17. 23:13
5/7 anonim válasza:
szia előző vok. A ledönthető azt jelenti : majdnem vízszíntes, azaz ki kell párnázni a lábánál az első 2 -3 hóban, ha nem vesztek mózest. mózest azonban mi , 4.hóra kinőttük. de már jól elvan a kocsis ülésben. szóval szerintem nem fontos a mózes de kicsit macerás mindig kipárnázni, főleg télen!
2008. okt. 17. 23:19
6/7 anonim válasza:
Nekünk Graco Quattro Tour DeLux van,100000 ft volt,textilmózes,hordozó+talp(ebbe csak bele kell pattintani)nagyok a kerekei,az első dupla,fixálható,bogygósítható,vízszintesig dönthető,lábzsák is van hozzá.Nem könnyű,de nagyon stabil,biztonságos kocsi.Imádjuk.5 hós baba anyukája
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!