Meddig használtátok a mózest?
6 honapos koráig hasznaltuk. nagyon szerettem, praktikus is volt.
szerintem te már ne vegyél mozest, akkor kellett volna mikor megszuletett. mostmar kicsit késo.. nem is értem miért irtad azt, hogy nem korai-e lecserélni..
Az elso ket gyerekem teli.
A nagyobbiknal koranyaron, kb 5-6 honaposan csereltem le, mert addigra mar esze agaban sem volt aludni benne, rogton megfordult hasra, felallt negykezlabra kitamaszkodott elol es majdnem hatraesett. Ezt zsinorban egy parszor eloadta es csere lett, sportreszre, bekotve.. (mondjuk o 4,5 honapos koratol mar rendszeresen kutyazott, de szerencsere hatrol hasra csak 5 honap utan tanult meg fordulni,a babakocsiban keves a hely, szoval meg azzal is elvolt 1-2 hetet amire itt is sikerult. Kulonben cserelhettem volna le meg elobb).
A masik nagyon hason alvos volt es sokkal kevesbe mozgekony, viszont jo hosszu baba volt es felevesen mar kinotte.
A harmadik meg hasznalja, 2,5 honapos. 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!