Mit gondoltok erről a Stokke utánzatról?
Szerintetek kamu? Nagyon nagyon olcsó, kevesebb, mint tized annyi mint egy Stokke és egy átlagos babakocsihoz képest is szinte ingyen van.
Egyenlőre csak rákerestem ebayen babakocsikra, hátha találok valami jót, amit itthon is lehet kapni, de nem népszerű és belefutottam ebbe.
Próbáltam már az üzletben ezt a fajta stokkét és tetszik hogy magasan ül benne a gyerek és hogy könnyen lehet tolni. Élőben még a pakolós táska se tűnt olyan picinek, de én ennyit soha nem adnék ki egy babakocsira.
Megláttam ezt és ha esetleg nem kamu biztosan rendelek egyet, de kíváncsi vagyok a véleményekre.
Azt gondolom, hogy egy kínai car. És nem azért mert menőzni akarok drága babakocsival, nem nem. Főleg, hogy nem is használok babakocsit, hordozom a gyereket.
De ezt ha megrendeled 100%, hogy sem a színe sem a szaga nem lesz olyan mint amit látsz. Nekem gyanús, hogy Kínából 50 dolcsiért nem csak ideszállítják, de kapsz hozzá még egy halom kiegészítőt is. Hm...Az hagyján, de az anyag minősége is kétes, innentől meg a gyerek biztonsága a tét. Biztosan nem rendelnék ilyen vacakot. Ugyanúgy ahogy no name Mercedes koppintást sem veszek a kínaiaktól, mert az is biztosan gurul, csak hát nem igazán biztonságos. Egyébként Mercedest sem veszek, de az meg már más kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!