2. babakocsinak milyet? A Zapp nem vált be!
Figyelt kérdés
Zapp Xtra volt, de mivel 4 gyerkőc van, és annak pici a bev.hálója így másaikat kell keresnem.
Nyilván nem bevásárlás miatt kell a nagy pakolórész, hanem a 4 gyereknek sok a "kelléke" és jó lenne mindent oda bedobálni.
Ami fontos, hogy a kerekei tömörek legyenek, nagy legyen a háló. Az nem gond, ha nem a legkisebb, a csomagtartóba most kinyitva a BUZZ 4-em is befér :D
Szóval hely van, nem kell cipelnem, lépcsőzni stb..
2016. nov. 15. 22:44
1/2 A kérdező kommentje:
Graco Evo eddig ami mindenben megfelelne, de remélem adtok jó ötleteket! :)
2016. nov. 15. 22:49
2/2 anonim válasza:
Nekünk Graco Evo van, tényleg nagyon nagy a bevásárlóháló, és bírja is a strapát! Én tudom ajánlani. Ahogy írod, összecsukva nagyobb méret, de szerintem súlyra elég könnyű és nagyon könnyen nyitható. Mi kavicsos úton és betonon is használjuk, buszozunk is vele. Szerintem jó választás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!