Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Milyen sorrendben tetszik...

Milyen sorrendben tetszik nektek ennek a babakocsinak a színváltozatai?

Figyelt kérdés

Melyiket vennétek és miért? Melyiket nem vennétek semmiképp, és miért?

Mamakiddies premium baby, Google kiad képeket az adott színekről.

Ezek a színek vannak:

Szürke-világoskék, zöld, piros, fekete, világos bézs, virág mintás, azt hiszem ennyi.

Megírnátok milyen sorrendben tetszik?

2016. ápr. 23. 22:07
 1/8 anonim ***** válasza:
51%
lánynak vagy fiúnak?
2016. ápr. 23. 22:17
 2/8 anonim ***** válasza:

A legjobbtól a legrosszabbig:

szürke-világoskék, világos bézs, fekete ...messze lemaradva azok, amiket nem vennék, mert a színe nem tetszik: zöld, piros, virágmintás

Bézset nem mernék venni a koszolódás miatt (mi Újlipótban lakunk), így nálam maradna a szürke vagy a fekete. Nekünk fekete színű stokkénk van és szeretjük:)

2016. ápr. 23. 22:18
 3/8 anonim ***** válasza:
Nekem ebből csak a bézs tetszik, de tényleg igaz, amit az előző írt, koszolódós egy szín.
2016. ápr. 23. 22:31
 4/8 anonim válasza:
bézs nekem is
2016. ápr. 23. 22:46
 5/8 anonim ***** válasza:
Fekete, piros, világos bézs, szürke-kék, zöld, virágmintás. Alapvetően fekete/piros babakocsi párti vagyok, mert nekem ez a kettő unisex.
2016. ápr. 24. 02:24
 6/8 anonim ***** válasza:

Ne szín alapjan dönts!

Fekete, piros, de ezt a kocsit nem venném.

2016. ápr. 24. 06:55
 7/8 anonim ***** válasza:

Ne haragudj, de nem értem, hogy miért mások véleményétől teszed függővé, hogy milyen színt válassz? Mindenki csak a saját igényeit, ízlését veszi figyelembe, hol lesz ebben a tiéd?

Anya leszel, nagyon sok dologban döntést kell majd hoznod még, bátran kezd el a sort babakocsi színének kiválasztásával:-)

2016. ápr. 24. 13:34
 8/8 anonim válasza:
Nekem a bézs tetszik, de szerintem tök mindegy. Mi használtan kaptunk ajándékba kéket a kislányunknak. Nem hinném, hogy zavarni fogja. Praktikusság a lényeg!
2016. máj. 8. 09:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!