Ez a hordozó miért nem jó?
2x küldte el a választ,bocs.
Koszi a válaszokat, en azt hittem,hogy jó..ahhoz képest elég dràga. A napokban sajnos kénytelen leszek használni :(
Nagyon ellenzik ezt a hordozót, nemcsak otthon hanem külföldön is. Viszont ez egy világmárka , ezt a hordozót huszonéve gyártják, ha annyira káros lenne már rég betiltották volna.
Ez ugyanaz mint a Bébikomp az is 50 éve van , aztmondják káros és még mindig árulják.
Egyébként én is vettem ugyanilyet ( igaz én használtan, fillérekért ), én utazáshoz használtam mikor pl. repülőn utaztam egyedül a csecsemővel. Na most arra hogy elmenjel a boltba tejért attól értelemszerűen semmi baja nem lesz. Ennyi időre nyugodtan használd. Viszont ha többet szeretnél hordozni , napi több órát akkor mindenképp javaslok egy másmilyet.
Hozzáértők szerint is káros a árulnak alkoholt és dohányt is, ami öl, tehát az előző buta példát hozott.
Én ötezerért vettem rugalmas kendőt, tehát nem kell káros dolog helyett több tízezret kiadni.
ha napi szinten hordozni szeretnél, nem ez a legjobb. ha megírod, hogy mennyi idős a baba, jobban lehet a korának megfelelőt ajánlani. illetve neked is kényelmesebb egy kendő vagy másik hordozó, mint a kenguru
viszont pl havonta egy órára használnád, akkor nem lesz tőle semmi baja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!