Melyiket választanátok sportkocsinak?
Nekünk Baby Design Sport van és imádom.
Szinte az összes babakocsit, ami élt és mozgott az Emagtól elkezdve a bababoltokig, mindent összehasonlítottam. Ár, érték arányban kiváló.
Nálunk a fő szempont az volt, hogy kicsire lehessen csukni, könnyű legyen, és ha BKV-n nem is, de vonatozni tudjak vele. Ez kapásból kizárja a nagykerekű, valószínűleg kényelmesebb terepkocsikat.
Pár "hibája" azért van. Pl. az karfáját teljesen le kell venni, hogy össze tudd csukni a kocsit, ezért én csak szükség esetén tettem fel (nyugi, nem esik ki belőle a gyerek). Illetve, hogy össze tudd még csukni, teljesen fekvő pozícióba kell állítanod a háttámlát, + ha jól tudom, nem levehető a huzat, hogy kimosd. De hát tökéletes babakocsi nincs.
Minden mással meg vagyok elégedve. A kupolája cipzározható, így ha nem is teljesen, de nagyon mélyre le lehet hajtani, ha szükséges. Kerekei nem nyikorognak stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!