Nagyon jonak tunik mind a ketto babakocsi, es hiaba allunk most jelenleg eleg jol a parommal, ha a dragabbik nem kiemelkedoen jobb, mint az olcsobb, akkor mindig az olcsobbat valasztom. Megszokas, lehet, ha milliardosnak szuletek, akkor nem igy gondolom:D
Egyebkent nekik danny sports dorjan (a legujabb) babakocsink van, az kb 120ezer volt, es nagyon nagyon szeretem :) ha gondolod nezd meg azt is.
Én a Hauck márkát nem szeretem, így a másik mellett döntenék. Tologattunk egy csomót a Brendonban, mire megvettük a miénket, a Hauckok nekem instabilnak tűntek, de lehet csak azok, amiket épp néztünk.
Szerintem fontosabb az árnál az, hogy 2 évig fogod minden nap használni. Azt a szempontot nézd, ami neked fontos. Ma pl. ezek közül egyikben sem volt akadálymentes bejárat: pékség, kormányablak, posta. Ha nem lenne lépcsőztethető a babakocsink, folyton hordoznom kéne, ha ki akarok mozdulni, de a császáros sebem még nem igazán akarja.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!